Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

|
|

Topul celor mai puternici oameni de marketing din România, ediția 2015: Locul 14 – Claudia Florea (L’Oreal România)

L’Oreal România se află pe locul 12 în topul investitorilor în publicitatea TV, după șapte luni din acest an. În 2014, L’Oreal a ocupat locul 11, înregistrând o creștere a bugetului de audiență de 6,2% față de anul precedent.
14.Claudia Florea_LOREAL

CARIERA PROFESIONALĂ (2014 – 2015)

AFLĂ CUM A FOST REALIZAT TOPUL CELOR MAI PUTERNICI OAMENI DE MARKETING DIN ROMÂNIA

Claudia Florea: N-aș putea numi neapărat un eveniment major, însă mai ales în ultima perioadă am implementat la nivelul strategiei noastre de marketing un shift puternic, de la un model orientat destul de mult către o prezență mai puternică în media clasică (presă și TV) către o media digitală, transpusă într-o implicare mult mai mare a brandului Vichy în social media și digital media. La nivel practic, această schimbare s-a tradus prin reorganizarea echipei mele și integrarea unei noi poziții dedicată exclusiv activității pe digital, cât și o atentă monitorizare a dinamicii și lucrurilor care se petrec în domeniul comunicării digitale.

VEZI TOPUL CELOR MAI PUTERNICI OAMENI DE MARKETING DIN ROMÂNIA – EDIȚIA 2015

LECȚIILE CRIZEI

Claudia Florea: 1) Prima lecție importantă, care se suprapune și cu cultura L’Oreal, este aceea că noi considerăm consumatorul ca fiind în centrul acțiunilor și viziunii noastre de marketing.

2) Reinventare permanentă și rezistența la a „sări” într-o avalanșa de acțiuni promoționale și lipsite de conținut, care pe termen lung nu ar face decât să devalorizeze brandul.

3) Oamenii pe care îi ai alături de tine sunt cel mai de preț „element de marketing” de care dispui.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii