Cautare
, Contributor

Modă |
|

Topul celor mai bine plătiți rapper

Topul prezentat aici arată că mogulii din industria hip-hop-ului continuă să-și crească succesul. Iar în ciuda vânzării brandului de căști Beats by Dre, către Apple pentru 3 miliarde de dolari, anul trecut, Dr. Dre tot nu a ajuns să fie cel mai bogat personaj din acest top.
shutterstock_183452798

1. DIDDY » 735 de milioane de dolari

Chiar dacă Sean Combs nu a avut până acum un exit care să se ridice la nivelul făcut de Dr. Dre în cazul brandului Beats, s-ar putea să auzim curând de o vânzare importantă, având în vedere participația uriașă pe care o deține în cadrul rețelei TV Revolt, al brandului de haine Sean John, al brandului de apă Aquahydrate sau al celui de tequila DeLeon.

2. DR. DRE » 700 de milioane de dolari

Brandul Beats i-a adus, într-o singură zi, o avere pe care alți muzicieni nu o câștigă într-un an. Dar i-a mai adus și un impozit de nouă cifre, de achitat, ceea ce l-a făcut să fie doar pe locul doi în acest top.

3. JAY Z » 550 milioane de dolari

Portofoliul său, destul de diversificat, continuă să crească, în special datorită participațiilor pe care le deține în companii de entertainment, precum Roc Nation sau de șampanie, precum Armand de Brignac.

4. 50 CENT » 155 milioane de dolari

După ce a încasat 100 de milioane de dolari prin vânzarea companiei Vitaminwater, în 2007, el speră să reușească să repete această experiență cu vânzarea participațiilor pe care le deține în cadrul unor investiții mai recente precum SMS headphones, Effen vodka și Frigo underwear.

5. BIRDMAN » 150 de milioane de dolari

Ușoara scădere îngregistrată în acest an (anul trecut avea o avere de 160 de dolari și se clasa pe locul 4 în top), reflectă diminuarea valorii brandului său Cash Money, care a fost hăituit recent de câteva zvonuri legate de plecarea unor nume importante, printre care și cel al superstarului Lil Wayne.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii