Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Topuri |
|

Top cool: Food – dulciuri & ciocolată

Folosim noțiunea „cool” pentru a descrie, punctual sau general, acele tendințe extrem de vizibile de la o perioadă la alta, care – deși nu știi exact de unde vin și încotro se îndreaptă – te fac să visezi, să ridici din sprâncene sau să zâmbești.
 aboneaza-te

Topul  anual realizat de Forbes România împreună cu agenția de coolhunting ANTZ oferă o radiografie de ansamblu a fenomenului „cool” în România, dar și o perspectivă de viitor în materie de tendințe. Pentru o companie, „cool” înseamnă să reacționeze și să acționeze prompt, să fie mereu relevantă și în pas cu vremurile și să știe să ofere noii generații ceea ce își dorește de fapt. Aflați mai multe detalii pe cool.forbes.ro.

 

  1. KINDER

Kinder, o extensie a brandului Ferrero, a luat naștere în 1967, în Germania. Produsele sale, Kinder Eggs sau Kinder Bueno, au devenit rapid cele mai apreciate deserturi din întreaga lume.

 

  1. TOBLERONE

Cunoscută după forma sa distinctivă, ciocolata Toblerone a fost creată de Theodor Tobler în anul 1908, în orașul Berna din Elveția. Începând cu 1990, brandul e deținut de compania Mondelēz.

 

  1. RITTER SPORT

Ritter’s Sport Schokolade a fost creată în 1932 de Alfred Ritter și de soția sa Clara, care au dezvoltat împreună ideea ingenioasă de a păstra intactă o tabletă de ciocolată în buzunarul jachetei.

 

  1. MIEZ

Brutăria artizanală Miez, fondată de tânăra antreprenoare Andreea Carețu, livrează în București de mai bine de un an produse de brutărie și patiserie create după rețete tradiționale.

 

  1. CROCANT KITCHEN & BAKERY

Crocant Kitchen & Bakery este businessul deținut de Maria Savu care furnizează produse de panificație realizate cu ingrediente naturale, ce susțin un stil de viață sănătos.

 

  1. SNICKERS

Batonul de ciocolată Snickers, cu un conținut bogat de alune prăjite și caramel, a fost produs în 1930 de compania americană Mars. Snickers aduce venituri anuale de 2 miliarde de dolari.

 

  1. MARS

Batonul de ciocolată a fost creat de Frank Mars în 1920, în SUA, sub numele Milky Way. Forrest Mars, fiul creatorului, pleacă în Marea Britanie și produce același tip de baton, sub numele de Mars.

 

  1. COFETĂRIA ALICE

Înființată în 1994, Cofetăria Alice oferă sortimente diversificate de produse de cofetărie și patiserie, precum și asistență pentru comenzile personalizate.

 

  1. ROM

Rom este batonul de ciocolată autentic românesc, care se produce în aceeași formă de la lansarea sa din 1964 și până în prezent. Brandul deținut de Kandia Dulce vinde anual peste 30 de milioane de bucăți.

 

  1. AFTER EIGHT

After Eight rămâne cea mai populară pralină asezonată cu cremă de mentă, fondată încă din anul 1962. În 1988, brandul a fost achiziționat de compania Nestlé.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii