Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Topuri |
|

Top cool brands – Home deco

Topul anual realizat de Forbes România împreună cu agenția de coolhunting ANTZ oferă o radiografie de ansamblu a fenomenului „cool” din România, dar și o perspectivă de viitor în materie de tendințe.
 aboneaza-te
ikea

Care sunt cele mai cool branduri în materie de home deco?

Mobexpert
Grupul Mobexpert este liderul pe piața de mobilier din România, clasându-se între cele mai importante  întreprinderi europene din industria mobilei.

IKEA
Compania suedeză a intrat pe piața din România în martie 2007, deschizând singurul magazin din țară în București.

Simona
Reunind o serie de brand-uri internaționale elitiste, magazinul Simona pune la dispoziția clienților săi decorațiuni de lux.

La Maison
Magazinul de amenajări interioare este distribuitor exclusiv în România al brandurilor BakerDe GournayGrange, dar este şi agentul pe România al faimosului brand Designers Guild.

Atelier Anda Roman
Totul este amenajat ca într-o locuință pentru a te inspira, să nu vezi doar obiecte, ci să întrevezi povestea lor și ambiențele în care s-ar potrivi.

Hornbach
Retailerul, originar din Germania, este prezent în România din 2007, și controlează, de asemenea, firma Hornbach Imobiliare.

Class Living
Class Living a fost fondată în 1994 ca divizie de mobilă de lux a grupului Mobexpert, iar din 2006 a intrat în proprietatea exclusivă a Cameliei Șucu.

Bamboo
Afacerea Bam Boo a demarat pe piaţa românească în 2003, şi este deţinută de acţionari francezi.

Bonsai
Brandul de magazin este unul dintre jucătorii din domeniul magazinelor care oferă surse de inspirație care să ajute transformarea casei într-o oază de relaxare.

Sarra Blu’
Este una dintre cele mai renumite marci din România în domeniul decorațiunilor interioare, deținând un lanț de 15 magazine.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii