Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Cool 100 |
|

Top Cool-Beverages 

Folosim noțiunea „cool” pentru a descrie, punctual sau general, acele tendințe extrem de vizibile de la o perioadă la alta, care – deși nu știi exact de unde vin și încotro se îndreaptă – te fac să visezi, să ridici din sprâncene sau să zâmbești.
 aboneaza-te

Topul  anual  realizat de Forbes România împreună cu agenția de coolhunting ANTZ oferă o radiografie de ansamblu a fenomenului „cool” în România, dar și o perspectivă de viitor în materie de tendințe. Pentru o companie, „cool” înseamnă să reacționeze și să acționeze prompt, să fie mereu relevantă și în pas cu vremurile și să știe să ofere noii generații ceea ce își dorește de fapt. Aflați mai multe detalii pe cool.forbes.ro.

 

Aqua Carpatica

Controlată de antreprenorul Jean Valvis, Aqua Carpatica a fost fondată în anul 2000. Este unul dintre puținele branduri românești care a reușit să iasă în străinătate.

 

Mellow Drinks

Lansat la începutul anului 2017 în România, brandul comercializează și distribuie sucuri naturale, provenite din fructe presate la rece, fără conservanți, zahăr sau apă.

 

Urban Monkey

Urban Monkey este unul dintre brandurile care susține trendul consumului de produse sănătoase și aduce pe piața locală sucuri naturale și smoothie-uri, presate la rece.

 

Fritz Kola

Băutura răcoritoare cunoscută pentru conținutul ridicat de cafeină a fost creată în 2002, în nordul Germaniei, de către Lorenz Hampl și Mirco Wolf Wiegert.

 

Pepsi

Povestea Pepsi începe în SUA, într-o zi toridă din vara anului 1898 și reprezintă rezultatul încercărilor farmacistului Caleb Bradham de a găsi combinația perfectă de mirodenii, esențe și siropuri.

 

Sloop

Sloop, compania creată de Melania Damian vine cu un format inedit de băuturi răcoritoare în România care printr-un sistem special de îmbuteliere își păstrează prospețimea timp de 21 de zile.

 

Perrier

Produsă de Nestle Waters, apa minerală este lider pe piața din Franța, de unde își are și originea. Perrier vinde anual aproximativ 1 miliard de sticle, fiind disponibil în peste 140 de țări.

 

Fentimans

Britanicul Thomas Fentimans a creat o fabrică cu tradiție care începând cu anul 1905, produce băuturi non-alcoolice, folosind tehnici de fermentare sau de infuzie a ingredientelor naturale

 

Valea Bogații

Apa naturală Armonia este un produs nou pe piața românească, a cărei proveniență e reprezentată de izvorul Valea Bogații, situat în județul Brașov.

 

Coca-Cola

Lider mondial al industriei de băuturi răcoritoare de mai bine de 130 de ani, Coca-Cola este unul dintre cele mai valoroase branduri, fiind distribuit în peste 200 de țări din întreaga lume.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii