Cautare
, Contributor

ForbesLife |
|

Teilor: destinul unei bijuterii

teilor bijuterie
Istoria Teilor începe în 1998, la Piteşti, când se deschidea primul magazin de bijuterii al acestui brand, care în timp s-a transformat, s-a extins şi a devenit cunoscut în întreaga ţară.

Primul magazin Teilor a fost înființat pe strada care a și dat numele brandului. Strada pavată cu diamante pe care a început povestea bijuteriilor are o semnificație aparte pentru companie, sediul central Teilor, din Piteşti, fiind punctul său de atracție. În prezent, există un magazin online și alte şapte magazine Teilor în Piteşti, Sibiu, Craiova, Târgovişte, iar cel mai recent este cel din Bucureşti, deschis în cadrul Băneasa Shopping City.

„Filozofia companiei se conturează în jurul conceptului de inovație, păstrând eleganța și rafinamentul liniilor tradiționale, conturate în bijuterii cu un design fresh”, susţin creatorii brandului. O filozofie pe care au încercat să o păstreze şi designerii magazinului din Băneasa, care au adus aici atât creații ale unor producători de talie internațională cât și colecții de bijuterii aparținând unor branduri cu tradiție în realizarea bijuteriilor încrustate cu diamante și pietre prețioase, precum Hulchi Belluni, Antonellis, K di Kuore, Pesavento sau Talento. Însă vedetele acestui sezon sunt bijuteriile statement din aur, încrustate cu multe pietre prețioase intens colorate și reprezentând elemente inspirate din natură. Șerpi, șopârle, fluturi sau ursuleți panda concurează cu nuanțele intense ale frunzelor și florilor realizate din smaralde, diamante, safire și alte pietre prețioase.

Colecţia Exclusive, lansată în această primăvară, este formată din bijuterii realizate în totalitate manual din aur și încrustate cu diverse tipuri de pietre prețioase. În lista acestor pietre, utilizate în făurirea pieselor, se regăsesc perle tahitiene, diamante, safire, smaralde, rubine sau pietre semiprețioase precum turmalină verde, topaz London Blue. În cazul acestei colecţii designerii au folosit aurul ca element de bază în realizarea pieselor, bătut în diamante și având ca piese centrale pietre intens colorate, așezate cu grijă pentru a oferi acel efect special pe care dorești să îl găsești într-o bijuterie venită dintr-o altă regiune culturală a lumii. ,,Bijuteriile din colecția Exclusive se înscriu în clasa accesoriilor neconvenționale, ce explorează fiecare fațetă a pietrelor prețioase. Teilor Exclusive este o colecție dedicată personalităților puternice, atrase de frumos, culoare și simbolismul naturii”, spun creatorii colecţiei, iar din dorinţa de a asocia piesele acestei colecţii cu una dintre cele mai importante ,,bijuterii” ale ţării noastre, aceştia au ales să realizeze photoshooting-ul pentru campania Teilor 2014 în grădinile castelului Peleș. Conceptul creativ a aparţinut în totalitate fotografului Tibi Clenci, care a încercat să creeze un scenariu de poveste, dorind ca bijuteriile să surprindă magia castelului în strălucirea pietrelor prețioase. Piesele alese pentru pictorial fac parte din colecții speciale, fiind realizate în nuanțe de aur și încrustate cu pietre prețioase.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii