Cautare
, Contributor

Forbes.com

ForbesLife |
|

Succesul Serenei Williams este o poveste despre sacrificiu și dăruire

6411_2
A câștigat primul Grand Slam din cariera ei uimitoare la vârsta de 17 ani, în 1999. De-a lungul drumului, a cunoscut suișuri remarcabile și a depășit coborâșuri dezamăgitoare. De fiecare dată a găsit ceea ce îi trebuia pentru a triumfa în fața dificultăților, depășind piedicile care stau în calea unui adevărat campion, atât personale cât și în viața sportivă. Într-o întâlnire exclusivă pentru Calendarul Pirelli, Serena și-a deschis sufletul în legătură cu cariera și succesul ei.

Spre sfârșitul anului 2010, părea că problemele de sănătate aveau să-i pună în pericol cariera, forțând-o să ia o pauză prelungită. Nu numai că s-a recuperat fizic, dar a sfidat opiniile medicilor și s-a întors să câștige și să domine, din nou, tenisul feminin.

Cu un stil construit pe viteză și putere, nu există nimic ce Serena Williams nu poate face, reușind să depășească orice obstacol întâlnit, prin rezistență pură și autocontrol. După ce a inaugurat o nouă eră în tenis cu același curaj, clasă și forță pe care am văzut că le demonstrează în dominația ei asupra circuitului de tenis feminin Serena a venit să vorbească cu noi într-o întâlnire exclusivă pentru Calendarul Pirelli.

Considerată cea mai talentată jucătoare de tenis feminin din toate timpurile, Serena Williams a devenit un simbol de voință, curaj și candoare pentru femeile din întreaga lume. Flerul ei în modă și dorința de a se implica reflectă o combinație de pasiuni publice și personale.

Serenei îi place să asculte muzică, să picteze și să îi ajute pe cei care sunt mai puțin norocoși decât noi. Trebuie să ne urmăm instinctele și să ne ascultăm vocea interioară, să nu renunțăm niciodată la a lupta pentru ceea ce credem. Succesul ei pe terenul de tenis nu înseamnă doar triumfuri sportive, acesta reprezintă o victorie pentru toate femeile care, la fel ca ea, sunt gata să abordeze orice provocare.

Vizionează aici interviul complet:

http://culture.pirelli.com/global/en-ww/serena-williams-success-is-a-story-of-sacrifice-and-dedication

 

Citește aici reportajul exclusiv ForbesLife de la lansarea Calendarului Pirelli 2016: Viraj de la magia fotomodelelor la farmecul femeilor peste 40 de ani

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii