Cautare
, Contributor

Topuri |
|

SEVERINA PASCU – Locul 23 în Top 50 cele mai influente, ediția 2014

Severina Pascu se află din 2011 la conducerea UPC România (companie cu afaceri de peste 140 de milioane de dolari în 2013), iar din vara anului trecut a preluat funcția de CEO și în cadrul UPC Ungaria.

Înainte de a intra în echipa UPC în 2008, a fost timp de trei ani director în cadrul băncii de investiții CAIB România, iar în perioada 2000-2005, în cadrul companiei americane de cablu Metromedia International Telcell, a deținut funcții de conducere atât pentru subsidiara din România cât și pentru cea din Londra.

„A fost important pentru mine să lucrez în afara României, mi s-a oferit posibilitatea să văd lucrurile din altă perspectivă și să învăț să mă descurc într-o zonă de disconfort personal. Am preluat aceste lucruri și în business și încerc de fiecare dată să împing limitele și să văd cum pot să fac lucrurile mai bine“, spune Severina Pascu. Cât despre forța de a face față unei industrii atât de competitive precum cea a operatorilor de cablu și telecom, spune că a dobândit-o în special în anii de liceu când a facut handbal de performanță. „Sportul m-a ajutat mult în carieră“, mai declară Severina Pascu.

Aflați cine sunt cele mai influente femei din România în 2014

Fotografia a fost făcută la Colosseum Grand Ballroom Palatul Bragadiru.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii