Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

ForbesLife |
|

Săftoiu mai tare decât Ciuvică

Trei autori contemporani au vândut fiecare peste 1.000 de exemplare la Compania de Librării Bucureşti: Adriana Săftoiu, Dan Puric şi Mugur Ciuvică.
 aboneaza-te
Compania de Librarii București

„Cronică de Cotroceni”, de Adriana Săftoiu, a fost un bestseller al anului 2015 în Compania de Librării București (CLB). În această rețea au fost vândute 1.862 de exemplare din cartea apărută la Editura Polirom. Fostul consilier prezidențial „i-a bătut” în vânzări pe Dan Puric, Mugur Ciuvică și Lucian Boia.

VEZI AICI OPINIILE EDITORILOR ȘI DISTRIBUITORILOR DESPRE PIAȚA EDITORIALĂ DIN ROMÂNIA, ÎN ANUL 2015

librarii bucuresti

De remarcat numărul mare de exemplare vândute de vedeta Antenei 3, Mugur Ciuvică, autorul cărții „Zece ani răi”: 1.103. Am putea spune că „omul lui Băsescu” l-a învins și de această dată pe „omul lui Voiculescu”. Dar să nu transferăm (forțat) disputele politice în liniștita lume a cărților! Politicienii se duc, cărțile rămân…

VEZI CĂRȚILE RECOMANDATE DE DAN C. MIHĂILESCU ÎN 2015

Romanul „Supunere”, de Michel Houellebecq, editat la Humanitas, a fost cea mai vândută carte a unui autor străin în rețeaua bucureșteană de librării: 691 de exemplare. Se constată că volumele autorilor români au fost vândute la CLB în număr mai mare decât cele traduse din autorii străini.

VEZI CARE AU FOST CELE MAI VÂNDUTE CĂRȚI ALE DISTRIBUITORILOR ÎN 2015

CEI MAI MEDIATIZAȚI ROMÂNI LA TÂRGUL GAUDEAMUS 2015

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii