Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

Roxana Maftei și Irina Ciubotaru – Locul 17 în Top 50 cele mai influente, ediția 2019

Roxana Maftei a pus bazele Farmaciei Tei, business care a ajuns una dintre cele mai prospere companii din domeniul retailului farmaceutic de pe piața locală, în timp ce Irina Ciubotaru conduce Bebe Tei, brand care oferă o gamă largă de produse pentru bebeluși.
085 women 17 Roxana Maftei Irina Ciubotaru

Roxana Maftei a început cu o mică farmacie, de 75 de metri pătrați, în zona Bulevardul Lacul Tei, care s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru numărul mare de clienți care îi călcau pragul, astfel că planurile de extindere au urmat rapid.

Farmacia Tei a venit cu un nou model de business pe piața locală, comercializând, în același loc, medicamente, produse de îngrijire personală și dermatocosmetice și s-a diferențiat prin prețurile mici și prin diversitatea produselor.

Vezi aici lista completa a celor mai influente femei din România

Magazinul Bebe Tei și Farmacia Tei se extind în țară, în mall-ul VIVO! Constanța

Afacerile celor două branduri, Farmacia Tei și Bebe Tei, au cunoscut o creștere impresionantă de-a lungul timpului. În 2017, ultimul an pentru care există date publice disponibile, Farmacia Tei a ajuns la vânzări de 309,8 milioane de lei, în timp ce Bebe Tei a înregistrat afaceri de 155,6 milioane de lei.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii