Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

România@100 – Dosar Dobrogea

La aniversarea a 100 de ani de la nașterea României Mari și 101 ani de la apariția Forbes, ne propunem să facem o radiografie a vieții economice și sociale românești din prezent și a evoluțiilor pe care le-au înregistrat principalele provincii istorice.
074 dosar open

Ca să înțelegem cum vor arăta următorii 100 de ani trebuie să înțelegem, în primul rând, ce (ni) s-a întâmplat în ultimii 100 de ani.

Începând din această lună, fiecare ediție Forbes România va include dosare aprofundate, care vor fi realizate în urma reportajelor în profunzime pe care le vor face redactorii Forbes în teritoriu, în marile orașe și comunități din principalele provincii istorice românești.

Vom scoate la lumină eroii locali din domeniul business-ului, dar și istoric și social. Vom descoperi cei mai puternici oameni de afaceri și companii din regiune, din prezent și din trecut, și vom identifica modul cum a evoluat stilul de viață al locuitorilor.

Analiza trecutului și a prezentului ne va permite o previziune asupra modului în care regiunea respectivă este pregătită pentru următorii 100 de ani.

România @100: Cifrele Dobrogei

România @100: Steaua de la malul mării

Care este locul pe care îl poate ocupa Portul Constanța pe hărțile businessului dintre Asia Centrală și Europa Centrală?

Fabrica ALUM- pregătită pentru creștere

România @100: Delta Dunării-destinația exotică a României

România @100: Magia litoralului românesc

România @100: Vremea vacanțelor

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii