FacebookTwitterLinkedIn

Roar Rude Trangbæk, Corporate PR Lego Group

1.Sprijin pentru inovație

În grupul LEGO, sarcina noastră este aceea de a reinventa în fiecare an cărămida și sistemul LEGO, astfel încât produsele pe care le facem să fie relevante pentru copii. Cărămida LEGO, așa cum o știm astăzi, a fost inventată în 1958, dar a continuat să se dezvolte și să inoveze modul în care cărămizile sunt utilizate – să aducă jocurile creative ale LEGO în mâinile copiilor din întreaga lume. Depindem de această abilitate mai ales că, în fiecare an, aproximativ 60% din toate produsele sunt, de fapt, cele nou dezvoltate.

VEZI AICI RĂSPUNSURILE CELOR MAI IMPORTANȚI ANTREPRENORI ȘI DIRECTORI DE COMPANII DIN ROMÂNIA

2. Nevoia de inovație

Toate produsele noastre au la bază cărămida LEGO și jocurile creative care sunt asociate cu folosirea mâinilor și a imaginației pentru a crea modele. Cu toate acestea, ne îndreptăm atenția în a face joaca o experiență plăcută și captivantă pentru copii prin intermediul produselor care pot fi găsite în magazinele din întreaga lume. Astfel încât, cu toate că aspectul educațional și cel legat de învățare reprezintă o parte importantă a procesului de joacă, nu este scopul designerilor – ei se concentrează pe crearea unor modele cool, a unei experiențe de construire și a unor povești pe care copii să le considere amuzante și captivante.

3. Rolul eșecului

În cadrul LEGO Group ne bucurăm de faptul că suntem conduși de o familie ceea ce înseamnă că lucrăm cu obiective pe termen lung și nu ne concentrăm pe profituri pe termen scurt. Acest lucru înseamnă că nu este nimeni arătat cu degetul atunci când experimentăm și întregistrăm un eșec – din contra, încurajăm experimentarea și încercăm în mod continuu să stimulăm o cultură creativă.