FacebookTwitterLinkedIn

În “secţiunea americană”, Daniel Boaje, directorul general McDonald’s povesteşte pentru Forbes România că, mult înainte de a se ocupa de cifra de afaceri şi investiţii, şi-a început ascensiunea în compania în care lucrează de 18 ani învăţând să spună “chiflă” în ungureşte. Două poveşti inedite, care contrazic clişeele din lumea business-ului, sunt cea a lui Răzvan Diraţian, Director General Avon Romaniaşi Moldova, care nu se fereşte să meargă în campanii în mediul rural, şi, pe de altă parte, cea a Dorei Popeneciu, doamna care conduce singurul Apple premium reseller din România.

Kostas Loukas, General manager Microsoft România, şi Daniel Bulucea, Country Manager Google România, vorbesc despre piaţa IT-ului în ţara care oferă mare parte din specialiştii  din domeniu, iar două doamne ne dezvăluie că SUA investesc în România şi altfel decât prin business.

În “secţiunea franceză” am descoperit perspectiva lui Viorel Asaftei, managerul Renault care se ocupă de vânzarea de utilitare, o ramură-barometru a economiei româneşti. De la Sonia Artinian, CEO Lafarge România , am aflat care a fost evoluţia pieţei construcţiilor, iar de laJean-François Fallacher, CEO Orange, operatorul cu 10.214 milioane de clienţi în România, cum operează un gigant telecom pe o piaţă care ocupă locul 5 în lume în privinţa vitezei conexiunilor internet.

François Melchior de Polignac, directorul general Carrefour România, ne-a explicat că retailul este în expansiune, iar odată cu el, şi reţeaua franceză. De asemenea, în Forbes French Issue puteţi citi ce viitor are o afacere începută în podul unei case din Franţa cu cosmetice pe bază de plante (Yves Rocher) şi ce avantaje prezintă ţara noastră pentru call centere franceze precum Webhelp, pe o piaţă dominată de americani.

Numărul dublu Forbes American/French Issue cuprinde şi opinii ale consultanţilor şi reprezentanţilor Camerelor de comerţ respective, precum şi analize ale prezenţei principalelor branduri în publicitatea din România.

Numărul special, apărut în luna iulie, publică pentru cititorii interesaţi de show-biz faimosul top Forbes Celebrity, în care publicaţia americană prezintă cele 100 cele mai puternice personalităţi din entertainment la nivel mondial. De asemenea, un articol special a analizat piaţa promoterilor care organizează concerte în România.

Forbes American/French Issue a apărut pe 15 iulie şi are două coperte, dintre care cea americană a apărut în două variante: Daniel Boaje (MacDonald’s) Răzvan Diraţian ( Avon).