FacebookTwitterLinkedIn

Noua campanie se adresează tuturor segmentelor de clienți actuali și potențiali și are ca fundament rezultatele studiilor de piață privind modul în care este perceput brandul Vodafone și gradul de satisfacție în utilizarea serviciilor operatorului telecom, explică Laura Barbu, director brand & marketing communications al Vodafone România.

Campania este construită pe două elemente esențiale în relația de comunicare, mai precis pe nevoia utilizatorilor de conectare fără întreruperi, cu viteze și experiențe de utilizare superioare și pe notoritatea rețelei reconfigurate 4G, recunoscută drept una dintre cele mai bune rețele. Laura Barbu explică faptul că milioane de români trăiesc momente speciale în fiecare zi, iar clienții susțin că mai important este să fii acolo pentru ei chiar în momentul în care contează cel mai tare, astfel că decizia de a surprinde, în comunicare, momentele în care Supernet 4G face diferența în viața lor, a venit firesc.

„Această decizie continuă preocuparea noastră de a fi mai simpli și mai relevanți pentru clienți oricând contează”, subliniază directorul brand & marketing communications al companiei de telefonie mobilă. Puterea pe care o are rețeaua tocmai în aceste momente, de maximă importanță, din viața utilizatorilor, devine pilonul central al comunicării. De aceea, Laura Barbu se așteaptă ca noua campanie să crească diferențierea Supernet 4G.

În ceea ce privește primele reacții în urma lansării noii campanii, acestea sunt pozitive și încurajatoare, atât la nivel de conexiune emoțională cât și la nivel de acțiuni concrete, mai explică reprezentantul Vodafone. „De exemplu, în weekendul 12-13 septembrie am oferit tuturor clienților Vodafone România internet gratuit nelimitat. A fost cea mai mare experiență de acest gen din țară, iar rezultatele au fost spectaculoase”, subliniază ea. În aceste două zile, care au fost și cea mai bună perioadă din istoria companiei, recordurile de trafic raportat la cea mai bună zi a Vodafone au fost depășite.

Vodafone România a înregistrat un număr total de 8,8 milioane de clienți la 30 iunie 2015, în creștere cu 233.838, față de aceeași perioadă a anului trecut. Din numărul total de clienți, 8,18 milioane sunt utilizatori ai serviciilor mobile.§