Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

Ramona Jurubiţă – Locul 14 în Top 50 cele mai influente, ediția 2019

În toamna anului 2018, Ramona Jurubiță a devenit singura femeie cu cea mai înaltă funcție într-o filială locală a unui Big 4, după ce a fost numită în funcția de Country Managing Partner al KPMG România.
082 women 14 Ramona Jurubita

În același timp, Ramona Jurubiță este și cel mai tânăr lider al unei filiale locale a unui Big 4, dar și unul dintre cei mai experimentați consultanți fiscali din țară, având o experiență de aproximativ 20 de ani în domeniu. Cariera ei se identifică cu KPMG, unde s-a angajat în 1999, imediat după ce și-a dat licența, deși la mijlocul anilor 2000 a fost Tax Manager într-o companie din FMCG, timp de trei ani, de unde a revenit la KPMG, în 2006.

Vezi aici lista completa a celor mai influente femei din România

Se numără printre puținii consultanți fiscali cu dublă pregătire, atât economică, dar și juridică. Este membru în Consiliul Executiv al KPMG pentru Europa Centrală şi de Est, membru în Consiliul Director al FIC si coordonator al Coaliției pentru Dezvoltarea Romaniei. CV-ul Ramonei Jurubiță este completat și de alte reușite, fiind membră a ACCA (Association of Certified Chartered Accountants UK), a Camerei Consultanţilor Fiscali din România (CCF) și a Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR), precum și a Asociaţiei Naţionale a Evaluatorilor din România (ANEVAR).

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii