FacebookTwitterLinkedIn

Pe primul loc în topul autorilor români de la Elefant.ro se află cele două volume ale romanului „Fluturi”, de Irina Binder, apărut la Editura For You. În 2014, cartea a fost pe locul al doilea în topul vânzărilor de pe Elefant.ro. Pe locul secund în clasamentul din 2015 se află „Ce ne spunem când nu ne vorbim”, de Chris Simon, carte a editurii Trei. În fapt, „Ce ne spunem când…” a fost liderul vânzărilor acestui portal în 2014. Asistăm astfel, în decurs de un an, la o schimbare de locuri între cele două romane.

VEZI AICI OPINIILE EDITORILOR ȘI DISTRIBUITORILOR DESPRE PIAȚA EDITORIALĂ DIN ROMÂNIA, ÎN ANUL 2015

elefant

Topul autorilor români de la Elefant.ro cuprinde și nume respectabile ale lumii literare și științifice: Lucian Boia, Mircea Eliade și Radu Paraschivescu.

VEZI CĂRȚILE RECOMANDATE DE DAN C. MIHĂILESCU ÎN 2015

Dan Vidrașcu, CEO al magazinului online Elefant.ro, declară că, de la începutul anului, 80% dintre edituri au transferat în beneficiul cititorilor diferența de 4% reprezentată de reducerea TVA în domeniul cărților. „Cumpărătorii care au optat pentru titluri de la aceste edituri au observat o scădere a prețului la carte în ianuarie 2016”, precizează șeful magazinului online.

VEZI CARE AU FOST CELE MAI VÂNDUTE CĂRȚI ALE DISTRIBUITORILOR ÎN 2015

CEI MAI MEDIATIZAȚI ROMÂNI LA TÂRGUL GAUDEAMUS 2015