Cautare




, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

|
|

Portret de trendsetter: Șerban Radu Cristian

Este membru al cohortei de „vocaționiști“, cei care își aleg drumul în carieră în funcție de vocația și încrederea în abilitățile lor native, având curajul să își schimbe complet destinul profesional și să investească expertiză, timp, energie și vise în cu totul alte zone decât cele în care s-au format academic. Este avocat, dar a renunțat la cariera sa pentru a-și urma visul de a deveni chef. A început ca discipol în bucătăriile unor chefi importanți din România, a decis apoi să se profesionalizeze și, în prezent, este chef la Conacul Polizu, de lângă Iași. În zona de „gourmet-trends“, chef Șerban Radu Cristian reprezintă grupul de trendsetters „flexitarian“, care s-a instaurat pe piața de profil dupa valul de raw, veganism și vegetarianism, și hrănește cohortele M și Z care cred că cea mai bună manieră de a mânca este una de mijloc.

Cine sunt trendsetterii care au ales brandurile cool în 2015?

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii