Cautare
, Contributor

Bunuri de consum |
|

Petre Șandru, Coca-Cola România: Este important să integrezi inovația în modelul tău de business

Inovația are un rol extrem de important în evoluția industriilor și a fiecărei companii în parte. Citiți în continuare cum văd cei mai importanți directori de companii prezente în România acest rol al inovației și cum se implică ei în implementarea procesului de inovație.
Petre Sandru Coca Cola Ambasador 62

Petre Șandru, managing director Coca-Cola România

1. Sprijin pentru inovație

Inovația este un motor al progresului, inspiră schimbări pozitive în lumea în care trăim și dă formă inițiativelor creative. Un exemplu pe care vreau să îl amintesc este tehnologia PlantBottleTM – o inovație la nivel de ambalaj pentru care am lucrat îndeaproape cu oameni de știință de renume, parteneri guvernamentali și organizații non-guvernamentale.

VEZI AICI RĂSPUNSURILE CELOR MAI IMPORTANȚI ANTREPRENORI ȘI DIRECTORI DE COMPANII DIN ROMÂNIA

2. Nevoia de inovație

Este important să integrezi inovația în modelul tău de business. Inovația este cea care dă startul schimbărilor, noilor trenduri și îndeamnă companiile să țintească cât mai sus. Astfel, de-a lungul timpului, aceasta a jucat un rol cheie pentru noi și a conturat traseul ascendent al brandurilor Coca-Cola. Pentru că ne propunem să explorăm fiecare oportunitate și să numărăm cât mai multe experiențe memorabile, vom continua să întâmpinăm preferințele noilor generații, să oferim diversitate și să „strigăm” împreună după inovație.

3. Evoluția industriei

Este o industrie extrem de competitivă, plină de provocări și în continuă schimbare. Suntem siguri că în următorii ani, în România, vom număra proiecte foarte frumoase, axate pe o abordare inovatoare, acțiuni sustenabile și poveşti valoroase. Cercetarea este un proces continuu, care implică atenție și dedicare.  Mai mult de atât, pentru noi este o etapă fundamentală de la care pornim atunci când venim cu noutăți la nivel de portofoliu. În ultimii ani, Compania Coca-Cola s-a concentrat asupra inovațiilor în domeniul îndulcitorilor, pentru a contribui la diversificarea produselor și a investit în această zonă.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii