Cautare
, Contributor

Sunt redactor Forbes Romania, coordonator al proiectului Forbes 50 cele mai influente femei din România, scriu despre cariere, educație și servicii medicale.

Forbes Woman |
|

Performanţă dincolo de graniţe

Studiile arată că există o corelaţie directă între participarea femeilor la conducerea companiilor şi succesul businessului. Româncele apreciate peste hotare, din ce în ce mai multe de la an la an, au toate şansele să confirme aceste statistici.
 aboneaza-te
31_Denisa Mateescu 2_lat

Doamnele ale căror calităţi manageriale au fost apreciate la nivel internaţional provin din diferite domenii: financiar (Denisa Mateescu, acum senior vicepresident pentru dezvoltarea pieţelor la MasterCard Europa), retail FMCG (Angela Creţu, CEO al Avon Rusia, Avon Turcia şi vicepreşedinte Avon pentru Europa de Est, Africa şi Orientul Mijlociu; Adina Pascu, directorul din Rusia al celei mai mari fabrici P&G din Europa), tehnologie (Camelia Barbălată, Cluster Manager South Eastern Europe la Logitech, Liliana Solomon, director financiar al furnizorului de software şi servicii de comunicaţii Unify  şi Cristina Riesen, general manager Evernote Europe), sau consultanţă (Ruxandra Stoian, partener al PwC Rusia) . Performanţa româncelor este cu atât mai importantă cu cât este vorba de companii renumite, iar un un raport al Organizaţiei Internaţionale a Muncii arată că şansele femeilor de a accede la poziţii de top scad, de obicei, invers proporţional cu mărimea companiei.

GALERIE FOTO: Româncele care au făcut performanţă dincolo de graniţă

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii