Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

„Pas cu pas” în Cărturești

În rețeaua de librării Cărturești, volumul lui Klaus Iohannis a fost lider de vânzări la categoria „autori români”, în cursul anului trecut.
carturesti

Publicul librăriilor Cărturești, format în proporție însemnată din hipsteri, a cumpărat cel mai mult „Pas cu pas”, volumul autobiografic al președintelui Klaus Iohannis. Estimarea „Forbes România” este că „Pas cu pas” a carturesti_tabel_romanidepășit pragul de 6.000 de exemplare vândute. Un public atât de sofisticat precum sunt hipsteri a avut preferințe „sensibile” atât pentru romanul „Flururi” de Irina Bender, cât și pentru scenele hard din romanul „Cimitirul” de Adrian Teleșpan, care ocupă a treia poziție a topul de la Cărturești.

GALERIE FOTO: Vizită la librăria Cărturești Carusel

În acest top a intrat un titlul surpriză, care nu se regăsește în celelalte rețele de difuzare: „Cea mai frumoasă poveste”, un volum de istorie editat de Curtea Veche și semnat de Adrian Cioroianu. (Probabil că profesorul Cioroianu le-a recomandat studenților săi să cumpere această carte.)

GALERIE FOTO:Topul celor mai vândute cărți de autori străini, în România

Pe ultimul loc în topul Cărturești se află „O scurtă istorie ilustrată a românilor” de Neagu Djuvara, care a depășit 1.000 de exemplare vândute.cartier_tabel_straini

Romanul „Sub aceeași stea” de John Green, apărut la Editura Trei, a ocupat primul loc în topul vânzărilor la Cărturești, cu un tiraj de peste 4.000 de exemplare.

GALERIE FOTO: Topul celor mai vândute cărți de autori români, în 2014

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii