Cautare
, Contributor

|
|

Parcul de Aventură Comana estimează afaceri de peste 135.000 până la finele anului

Comana este unul dintre locurile din România care parcă s-a reinventat în ultimii ani. Drept dovadă este și apariția Parcului de Aventură Comana.

Verona și Gelu Palamaru s-au inspirat din resorturile din Europa, în special Italia, și și-au pus în aplicare ideile la Comana, din dorința de a le oferi turiștilor care ajung acolo și alte opțiuni de a se distra.

Au investit în parc 600.000 de lei, adică peste 130.000 de euro, din surse proprii. Parcul de Aventura Comana cuprinde zece trasee – șase pentru copii (două pentru cei între 4 și 6 ani, unul pentru cei cu vârste cuprinse între 5 și 7 ani și trei trasee pentru cei între 7 și 14 ani) și patru pentru adulți (3 trasee de dificultăți diferite (ușor, mediu, dificil) și unul pentru cei mai curajoși – „Cascada tirolienelor”, format din 11 tiroliene consecutive). În afara traseelor în copaci, vizitatorii mai pot face plimbări cu bicicleta, cu trăsura sau cu barca, tir cu arcul sau escaladă în aer liber.

Dacă în primul an de funcționare, Parcul de Aventură Comana a avut 6.000 de vizitatori, proprietarii estimează că în acest an vor avea 12.500. Anul trecut, au înregistrat o cifră de afaceri de 500.000 de lei (peste 110.000 de euro) și estimează pentru 2015, afaceri de 600.000 de lei (peste 135.000 de euro).

Galerie Foto: Parcuri de aventură

Cei mai mulţi turiști ajung în parc în zilele de weekend, iar în timpul săptămânii se fac, în special, evenimentele corporate. 80% din venituri provin din vânzările de bilete, iar 20% din evenimente corporate.

Parcurile de aventură, tot mai populare în România

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii