Cautare
, Contributor

|
|

Paradisland estimează 50.000 de clienți până la finele lui 2015

Deși parcurile de aventură sunt populare în zona montană, președintele ANAT și proprietarul agenției de turism Paradis Vacanțe de Vis, Aurelian Marin, împreună cu omul de afaceri Cosmin Stanciu au investit aproximativ 350.000 de euro în Paradisland, convinși fiind că și pe litoral ar avea succes un astfel de proiect
Paradisland

„La început am preconizat că vom cheltui 250.000 de euro, apoi am ajuns la 300.000 de euro, ca în final, întreaga cheltuială să ducă la 350.000 euro”, spune Aurelian Marin.

Paradisland, amplasat în pădurea Comorova din stațiunea Neptun, ocupă o suprafață de două hectare, a fost inaugurat în luna aprilie a acestui an.

Până acum, au fost construite 14 trasee speciale cu teme diferite, proiectate pentru toate categoriile de turiști, pornind de la trasee pentru începători și ajungându-se la trasee mai complicate, pentru cei care au mai multă experiență.

Galerie Foto: Parcuri de aventură

Costul unui bilet pentru copii este de 35 de lei, iar pentru adulți 50 de lei și „după cum este dimensionat, simultan pot fi pe trasee, în copaci, aproximativ 300 de oameni”.

Dacă până în luna iunie peste 10.000 de oameni au vizitat parcul de aventură deschis la începutul lunii aprilie, Aurelian Marin se așteaptă ca până la finele anului să atingă un număr de aproximativ 50.000 de clienți.

Parcurile de aventură, tot mai populare în România

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii