Cautare
, Contributor

Imobiliare |
|

Office sub Tâmpa

Segmentul de clădiri de birouri din Brașov cunoaște în prezent o dezvoltare efervescentă, datorită chiriașilor internaționali.
brasov

Coresi Business Park, dezvoltat de Ascenta Management pe amplasamentul fostei fabrici Tractorul, cu o suprafață de 24.300 de metri pătrați  și Brașov Business Park, dezvoltat de belgienii de la Ravensdale Investments, a cărui primă fază a fost finalizată în 2009 și are 24.000 de metri pătrați închiriabili sunt cele mai mari parcuri de birouri din Brașov.

„Înregistrăm în prezent un interes pregnant din partea chiriașilor internaționali de a deschide sau consolida centre de sevicii pe suprafețe ce depășesc 3.000 de metri pătrați închiriabili. Sperăm că o parte dintre aceste cereri se vor concretiza în săptămânile ce urmează sub formă de contracte de pre-închiriere pentru noua etapă a Coresi Business Park, planificată pentru finalizare în 2016. Ne așteptăm ca proiectul nostru, un centru de birouri unde activează deja aproximativ 2.500 de brașoveni să își tripleze capacitatea în următorul deceniu“, spune Silviu Savin, partener Ascenta Management.

Cererea în Brașov vine în special din partea companiilor din sectoarele financiar, tehnologie și telecom. Una dintre cele mai mari tranzacții de pe piața locală a fost închirierea, în 2009, unei suprafețe de 9.500 de metri pătrați în Brașov Business Park.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii