Cautare
, Contributor

|
|

Nimic nou pe frontul de Sud al clădirilor de birouri

Partea de sud a Bucureștiului nu este atractivă nici pentru chiriași și nici pentru dezvoltatorii de clădiri de birouri.
City Offices dreamstime_xxl_60801231

Toate elementele necesare unui succes sunt prezente în cazul City Offices, clădire devenită de birouri după ce a fost un eșec în calitate de centru comercial: amplasament către ieșirea de sud din București, la intersecția șoselelor Olteniței și Giurgiului, acces la mijloace de transport în comun (metrou, tramvai, autobuz), 882 de locuri de parcare. Și totuși, clădirea de birouri nu este căutată de către chiriași: potrivit unui raport din iunie 2015 al fondului de investiții Globalworth, proprietarul City Offices, așteptările privind gradul de ocupare se situau la nivelul de 20,5%. Având în vedere că gradul de ocupare al celorlalte clădiri din portofoliul Globalworth era, la 30 iunie 2015, de 98%, putem spune că City Offices este un pariu pierdut de fondul de investiții.

ASCENSIUNEA SPAȚIULUI OFFICE ÎN BUCUREȘTI

Stocul din hub-ul office Sud este completat de proiectul Sun Offices, dezvoltat de austriecii de la S Immo, care au edificat și mallul Sun Plaza, situat lângă clădirea de birouri.

Clădiri reprezentative

City Offices

Dezvoltator: Jaguar Development

Proprietar actual: Globalworth

Suprafață: 25.000 de metri pătrați

An finalizare: 2014 – reconversie

Sun Offices

Dezvoltator: S Immo

Proprietar actual: S Immo

Suprafață: 9.639 de metri pătrați

An finalizare: 2010

DTZ ECHINOX: CEREREA SPAȚIILOR DE BIROURI A CRESCUT CU 10% ÎN 2015

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii