Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Nicoleta Eftimiu – Locul 45 în Top 50 cele mai influente, ediția 2019

Din ianuarie 2017, Nicoleta Eftimiu conduce The Coca‑Cola Company România, una dintre cele mai mari multinaționale care operează în țară.
115 women 45 Nicoleta Eftimiu

Compania a înregistrat în 2017 o cifră de afaceri de 84,3 milioane de lei și un profit net de 39,6 milioane de lei. La rândul său, îmbuteliatorul Coca‑Cola HBC România a raportat o cifră de afaceri de 2,2 miliarde de lei și un profit net de 337,8 milioane de lei, având 1.476 de angajați.

Nicoleta Eftimiu, absolventă a Academiei de Studii Economice din București (promoția 1999), activează în cadrul Coca-Cola din anul 2003, când s-a angajat la Coca-Cola HBC pe poziția de Manager Non Carbonated Beverages. În anul următor, a devenit Brand Manager la The Coca-Cola Company.

Vezi aici lista completa a celor mai influente femei din România

A urcat în ierarhia multinaționalei până în 2010, când a devenit Marketing Manager pentru România și Moldova, funcție pe care a exercitat-o aproape opt ani, când a preluat conducerea companiei. Nicoleta Eftimiu are o experiență de peste 17 de ani în top management, marketing, vânzări și distribuție.

Anul trecut, cu prilejul sărbătoririi Centenarului Marii Uniri, Coca-Cola a lansat o colecție specială de sticle, desenate de tineri, în urma unui concurs având drept temă: crearea unui design inspirat de una dintre cele trei valori asociate steagului României. La mijlocul anului trecut, Coca-Cola a intrat pe piaţa autohtonă a băuturilor pe bază de plante cu brandul AdeZ.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii