Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Nichita Stănescu, lider în Carrefour

Volumul de poezii „Necuvintele” de Nichita Stănescu a avut cele mai mari vânzări în rețeaua magazinelor Carrefour, în anul 2014.
carrefour

Nichita Stănescu n-a apucat să vadă un supermarket în România, atât cât a trăit. (S-a stins din viață în decembrie 1983.) Dar unul dintre cele mai bune volume ale sale, „Necuvintele”, a ajuns după 31 de ani de la moartea sa să fie cel mai bine vândut titlu al unui autor român în hipermarketul Carrefour. Asta se poate numi, carrefour_tabel_romanifără nicio urmă de ironie, glorie literară.

GALERIE FOTO: Topul celor mai vândute cărți de autori români, în 2014

Este încă o dovadă că Nichita Stănescu are un loc în galeria clasicilor literaturii române, chiar dacă este vecin de raft cu raionul de detergenți de rufe din Carrefour. Întotdeauna, într-un cărucior de hipermarket este loc și pentru o carte.

Ierarhia vânzărilor de carte de la Carrefour arată că „Necuvintele” lui Nichita Stănescu „l-au bătut” pe Klaus Iohannis cu bestseller-ul său, „Pas cu pas”.carrefour_tabel_straini

Printre alți autori români bine vânduți în Carrefour au fost: Lucian Boia, Dan Puric, Andreea Esca și Marius Tucă.

GALERIE FOTO:Topul celor mai vândute cărți de autori străini, în România

„Adulter”, romanul lui Paulo Coelho, a fost cea mai vândută carte a unui autor străin în rețeaua Carrefour, anul trecut.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii