Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Ne luăm viața înapoi?

România se afla pe locul 7 în topul vaccinărilor împotriva COVID-19 cu ambele doze, la nivel global, potrivit datelor disponibile la finalul lunii trecute, citate de Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva Covid-19 (CNCAV).  
Vaccine,And,Syringe,With,Romanian,Map.,Vaccination,In,Romania,Concept,

Potrivit CNCAV, la nivel european, România este pe locuri fruntașe la mai mulţi indicatori: numărul total de doze administrate, numărul de doze administrate raportat la 100 de persoane şi media dozelor administrate zilnic.

Țara cu cea mai mare pondere a populației vaccinate este Israel, unde mai mult de jumătate din populație primise până la 1 martie cel puțin o doză de vaccin și aproape 40% din populație primise două doze, potrivit datelor centralizate de Bloomberg. În Statele Unite s-au administrat până la 1 martie aproape 77 de milioane de doze, cel mai mare număr la nivel mondial, peste 13% din americani primind cel puțin o doză de vaccin, și peste 7% primind două doze. Printre țările aflate în top 10 se află mai multe țări cu o populație redusă, precum Seychelles, Serbia sau Malta, toate cu cel puțin 5% din populație vaccinată.

 

Sursa: CNCAV

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii