Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

Mihaela Nicola – Locul 20 în Top 50 cele mai influente, ediția 2019

Mihaela Nicola se numără printre cei mai experimentați specialiști din domeniul marketingului și comunicării din România, cu o experiență profesională de peste 27 de ani.
INTERVIU - MIHAELA NICOLA - ZIARUL FINANCIAR

Alături de soțul său, Zoltan Szigeti, Mihaela Nicola conduce holdingul de comunicare The Group, cea mai puternică entitate de pe piața publicității românești. The Group cuprinde 11 companii specializate în toate segmentele comunicării. Cea mai nouă agenție a grupului este Prometheus, companie de programmatic media bazată pe date și tehnologie.

Vezi aici lista completa a celor mai influente femei din România

Cea mai mare agenție a grupului este Media Investment, care a obținut în 2017 o cifră de afaceri de 44,5 milioane de euro, ocupând locul 3 în topul celor mai puternice agenții de media din România, realizat de „Forbes România”.

Agenția OMD, în care Mihaela Nicola și Zoltan Szigeti sunt acționari, a înregistrat o cifră de afaceri de 34 milioane de euro, în creștere cu 10% față de anul precedent. Mihaela Nicola este autoarea cărților „100 de fețe ale inovației” (2016), „Cu mănuși” (2009) și „Pe tocuri” (2007).

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii