Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Mihaela Marcu – Locul 23 în Top 50 cele mai influente, ediția 2019

Medicul pediatru Mihaela Marcu s-a hotărât, în urmă cu peste două decenii, să își înființeze propria clinică, MedLife
091 women 23 Mihaela Marcu

Medicul pediatru Mihaela Marcu s-a hotărât, în urmă cu peste două decenii, să își înființeze propria clinică, MedLife, devenită între timp cel mai mare furnizor de servicii medicale private de pe piața din România, în funcție de cifra de afaceri, a cărui conducere este asigurată de către cei doi fii, Mihai și Nicolae Marcu.

Anul trecut, MedLife a înregistrat o cifră de afaceri pro-formă, consolidată la nivel de grup, în valoare de 804 milioane de lei, în creștere de 29% față de 2017, în timp ce la nivel de EBITDA grupul a crescut cu 33% față de anul precedent.

Anul 2018 a însemnat, pentru furnizorul medical, dezvoltarea prin achiziții – a finalizat tranzacția Polisano și a achiziționat pachetele majoritare a altor trei companii, Ghencea Medical Center, Solomed și Transilvania Imagistică.

Vezi aici lista completa a celor mai influente femei din România

La începutul acestui an, MedLife a făcut încă o mișcare strategică, în premieră pentru un furnizor local de servicii medicale: s-a extins peste hotare prin achiziționarea pachetului majoritar al grupului de firme Rozsakert Medical Center din Ungaria.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii