Cautare
, Contributor

Sănătate |
|

MedLife își propune „să exceleze” și în 2016

O familie de antreprenori a reușit să ridice o afacere de familie în topul serviciilor medicale private. Dar planurile nu se opresc aici.
mihai_marcu_ok

Achiziții. Leadership. Excelență. Sunt cuvintele care vor stabili strategia companiei MedLife pentru anul acesta, potrivit răspunsurilor lui Mihai Marcu, președintele MedLife, la un chestionar trimis la finalul anului trecut de Forbes România.

Anul trecut, numărul unităților noi deschise de MedLife s-a ridicat la cinci: o hyperclinică în Berceni (București), o clinică de stomatologie în Unirii, un spital în Titan, un centru de excelență în cardiologie intervențională în Grivița și o hyperclinică la Cluj.

CITEȘTE MAI MULTE DESPRE MIHAI MARCU 

În primele nouă luni ale lui 2015, MedLife a raportat o cifră de afaceri în creștere cu 16% față de aceeași perioadă a anului trecut, iar în al treilea trimestru din 2015, compania a anunțat o creștere de 25% comparativ cu perioada similară a anului 2014.  Cifrele pot fi explicate prin creșterea continuă a numărului de pacienți pe toate segmentele de activitate: clinici, spitale, maternități și laboratoare, care se datorează atât perspectivelor de creștere economică, dar și a încrederii față de serviciile medicale oferite de mediul privat.

16 pentru 2016

VEZI AICI CARE SUNT CELELALTE PERSONALITĂȚI CU POTENȚIAL DE A SCHIMBA MODUL ÎN CARE ARATĂ ANUL 2016

În ultimul an, MedLife a finalizat șase tranzacții, ceea ce ar trebui să îi permită grupului să se apropie de pragul de 100 de milioane de euro afaceri totale.

PREVIZIUNILE LUI MIHAI MARCU PENTRU URMĂTORII ȘASE ANI 

În plus, compania fondată în urmă cu aproximativ 20 de ani de medicul pediatru Mihaela Marcu Cristescu va accelera puternic numărul de tranzacții în acest an, potrivit lui Mihai Marcu, într-un domeniu în care concurența devine din ce în ce mai intensă. Nu în ultimul rând, MedLife va face în 2016 obiectul unei tranzacții, în condițiile în care fondul de investiţii Value4Capital (fostul SGAM – Société Générale Asset Management), acționar minoritar în cadrul MedLife, cu 36%, este în faze avansate pentru vânzarea acțiunilor sale în cadrul operatorului de servicii medicale.

Afirmațiile lui Mihai Marcu, însoțite de rezultatele companiei de până acum, trimit la certitudinea că Mihai Marcu se va afla în prim-planul mediului de afaceri și anul acesta

VEZI ȘI: 15 DESPRE 2015: 15 evenimente desfășurate în domeniul sănătății în 2015

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii