Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

BrandVoice |
|

Medicover a inaugurat noul sediu din România

poza2
Grupul Medicover, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii medicale private în Europa Centrală şi de Est, a inaugurat noul sediu administrativ Medicover România din Str. Modrogan nr. 20, sector 1, Bucureşti. Noul sediu are o suprafaţă de 1000 mp pentru personalul administrativ.

Grupul Medicover este de peste 19 ani liderul serviciilor medicale private în Europa Centrală şi de Est. 4,5 milioane de oameni şi 6,000 de companii beneficiază de serviciile clinicilor şi spitalelor Medicover şi ale laboratoarelor Synevo în 10 ţări: România, Polonia, Turcia, Ungaria, Germania, Ucraina, Belarus, Bulgaria, Georgia şi Republica Moldova. Grupul Medicover, unul dintre cei mai mari angajatori din sectorul medical privat, are peste 9,000 de angajaţi.

În România Medicover este singurul furnizor de servicii medicale private cu experienţă europeană, oferind servicii la aceleaşi standarde europene în Spitalul Medicover din Bucureşti şi în cele 14 clinici proprii din Bucureşti, Cluj, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Ploieşti şi Braşov. “România este o ţară foarte importantă în strategia Grupului Medicover, iar investiţiile în dotările din Spitalul Medicover şi Laboratorul Central Synevo sunt o dovadă a acestui interes major. Obiectivul nostru ca singura companie multinaţională de servicii medicale din România este să oferim clienţilor din România aceleaşi standarde europene şi aceleaşi servicii de calitate în cele 10 ţări în care suntem prezenţi” a declarat dl. Jonas af Jochnick, fondatorul Grupului Medicover-Synevo.

În luna mai Grupul Medicover a inaugurat un departament de genetică în Laboratorul Central Synevo România, reprezentând o investiţie de peste 200,000 euro.  Astfel, de la 1 iunie pacienţii au acces la teste de genetică la preţ accesibil. Pentru început departamentul de genetică va furniza analiza cromozomială în sânge sau cariotipul constituţional, test util în diagnosticarea anomaliilor cromozomiale la nou-născuţi,  la cuplurile cu infertilitate sau avorturi spontane, la pacientele cu insuficienţă ovariană sau cu amenoree.

Spitalul Medicover din Bucureşti, o investiţie de peste 20 milioane euro, a ajuns la un număr record de nou-născuţi in luna mai 2014. Recent Spitalul Medicover a lansat o nouă linie de servicii dedicate oncologiei, ce include servicii precum consultaţie şi control oncologic, terapie specifică oncologică şi integrarea cu specialităţile conexe (Medicină Internă, Imagistică Medicală, Chirurgie oncologică, Terapie intensivă, Psihiatrie). Dr. Delia Mateescu şi Dr. Mihai Ciochinaru, medici de renume în domeniul oncologiei şi hematologiei, au avut un rol semnificativ pentru succesul acestor noi servicii.

O altă linie de servicii cu un număr record de pacienţi in primele 4 luni ale acestui an a fost Chirurgia Bariatrică, în departamentul coordonat de Dr. Florin Turcu, medic primar Chirurgie Bariatrică şi Chirurgie Generală.

Planurile de dezvoltare pentru clinicile Medicover din Bucureşti includ relocarea clinicii Medicover Pipera  – cea mai mare clinică multidisciplinară din zona Pipera – pe Str. George Constantinescu nr.2C, la 5 minute distanţă de actuala locaţie. În plus, clinica Medicover West Gate va oferi în curând acces la noi specialităţi medicale: Obstetrică-Ginecologie, Dermatologie şi Medicină de Familie. Clinica este situată în cadrul complexului de birouri West Gate – zona Militari.

Citiți textele integrale în ediția tipărită a revistei, dar și în variantă digitală a revistei din webviewer sau în aplicația de iPad a Forbes România.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii