Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

Măriuca Talpeș – Locul 4 în Top 50 cele mai influente, ediția 2019

Măriuca Talpeș a fondat, în 1990, alături de soțul său, Florin Talpeș, compania Softwin, al cărui activ principal este Bitdefender, unul dintre cei mai cunoscuți furnizori de soluții de securitate la nivel internațional.
072 women 04 Mariuca Talpes

Antreprenoarea a lansat și conduce Intuitext, divizia de software educaţional a grupului Softwin şi unul dintre cei mai inovatori producători internaţionali de lecţii pe calculator. Intuitext deține portalul didactic.ro, dedicat profesorilor din România, și portalul olimpiade.ro, unde elevii și profesorii pot găsi informaţii despre competiţiile şcolare şi pot face schimb de impresii despre concursuri.

Vezi aici lista completa a celor mai influente femei din România

A absolvit Facultatea de Matematică și a lucrat ca cercetător, alături de Florin Talpeș, la Institutul de Tehnică de Calcul din București până în 1990, când s-au hotărât să devină antreprenori în domeniul IT. În ultimii doi ani, Bitdefender a marcat o serie de achiziții importante în domeniul securității IT, printre care Profil Technology, SMS eTech și RedSocks Security, consolidându-și poziţia pe pieţele externe.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii