Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

ForbesCars |
|

Lux pe orice fel de teren

 

  1. Rolls-Royce

Marca britanică de superlux Rolls-Royce este ultima intrată pe piața SUV-urilor. Cullinan este, bineînțeles, cel mai scump SUV din lume. „Clienții noștri se așteaptă să meargă pretutindeni în lux, fără efort și fără compromis, cucerind terenul cel mai provocator pentru a se bucura de cele mai bogate experiențe ale vieții, oriunde s-ar afla. Din acest motiv, ne-au cerut să creăm un Rolls-Royce care oferă un lux fără compromis oriunde ar îndrăzni să se aventureze. Cullinan este mașina aceea. Este fără efort, pretutindeni”, a declarat Torsten Müller-Ötvös, director executiv al Rolls-Royce Motor Cars.

 

  1. Bentley Bentayga

Până la apariția lui Rolls-Royce Cullinan, modelul care se promova drept cel mai puternic, luxos şi exclusivist SUV din lume era Bentley Bentayga, primul model de tip SUV dezvoltat de marca de lux din cadrul grupului Volkswagen. Modelul fusese prezentat oficial la Salonul Auto de la Frankfurt din 2015.

 

  1. Maserati Levante

Maserati a intrat pe segmentul SUV-urilor prin lansarea modelului Levante, în premieră mondială la Salonul Internaţional Auto de la Geneva din 2016. Managerii constructorului italian aveau mari așteptări de la acest model, fiind prognozat să reprezinte circa jumătate din vânzări pe termen mediu.

 

  1. Lamborghini Urus

Șefii mărcii italiene, cunoscută pentru performanțele sportive deosebite, se așteaptă ca apariția lui Urus, primul SUV al companiei italiene, lansat anul acesta, să aducă o dublare a vânzărilor.

 

  1. Mercedes-Maybach G 650 Landaulet

O combinație spectaculoasă între o limuzină luxoasă și un model off-road este reprezentată de modelul Mercedes-Maybach G 650 Landaulet. Singurul exemplar din România îi aparține omului de afaceri Ion Țiriac.

 

  1. Ferrari

Singura marcă de lux care nu are (încă) în portofoliu un model SUV este Ferrari, deși la începutul acestui an Sergio Marchione, șeful Fiat-Chrysler, a declarat că vom vedea pe drumuri un FUV (Ferrari Utility Vehicle) mai curând decât ne așteptăm.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii