FacebookTwitterLinkedIn

Christo Popov este antreprenor în serie și un bun cunoscător al piețelor locale și internaționale. A fondat 12 companii în domenii diferite precum comerț, FMCG, imobiliar, eCommerce și producție. Popov are un MBA obținut de la Universitatea Cambridge și a absolvit mai multe programe de executive education în cadrul Harvard Business School și London Business School.

Citește și sfaturile lui Steve Martin, speaker în cadrul Growth Summit, despre CUM SĂ FII MAI PERSUASIV

Antreprenorul bulgar și-a început cariera în cadrul celei mai mari companii de consultanță de management, McKinsey, pentru ca apoi să fie liderul echipei de planificare al companiei Shell Oil din Marea Britanie. A devenit apoi directorul general al Shell Taiwan și, mai târziu, COO al Shell Bulgaria, unde s-a ocupat de expansiunea brandului la nivel local. Ulterior, Christo Popov a pus bazele celei mai mari companii de distribuție la acea vreme din Bulgaria, Mix Express. Apoi, a ajuns Business Development Manager al SAB Miller Ungaria, iar un an mai târziu fondează lanțul de retail cu cea m ai rapidă creștere din regiunea Europei de Sud-Est – Familia. Imediat după această etapă, Christo Popov devine CEO al Intersnack Bulgaria timp de patru ani, pentru ca, în 2011, să fondeze brandul de fresh-uri 100% Think Fresh, care devine lider pe segmentul de alimente proaspete pe piața locală.

Citește și sfaturile lui Verne Harnish, speaker în cadrul Growth Summit, despre CUM SĂ MĂSORI CÂT DE FERICIȚI SUNT ANGAJAȚII TĂI

Christo Popov a participatadeseaîncalitate de guest speaker în cadrulforumurilor locale sau internaționale, încadrulevenimenteloracademice, aemisiunilor de radio sauteleviziune, unde a vorbitdespreantreprenoriatși management. De asemenea, el este mentor pentrumaimulte start-up-uri locale. Este membrușifostpreședinte al Young Presidents Organisation (YPO) Greater Europe Chapter.Înprezent, Christo Popov estefondatorulși CEO al Fast Track Europe – o companie de consultanțăinternațională care aduceînfațamanagerilorșiechipelor executive celemaibunecunoștințe de management din lume.

Christo Popov este speaker în cadrul GROWTH SUMMIT – Evenimentul la care se întâlnesc liderii companiilor în expansiune și va vorbi în intervalul 14.30 – 16.00  despre “Cum să-ți domini industria”.