Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

Lecții pentru 2021: Murielle Lorilloux, CEO Vodafone România

Le-am solicitat unora dintre cei mai importanţi manageri, antreprenori și bancheri să evalueze din punctul de vedere al afacerilor (dar nu numai) anul 2020 și, mai ales, să privească spre viitor, prin prisma lecţiilor pe care le-au învăţat.
054 lectii 2021 Murielle Lorilloux

Evoluția companiei într-un cuvânt

Reziliență! Am dovedit, întâi de toate, reziliența organizației și a echipei noastre. Am contribuit, în același timp, la reziliența societății, a clienților noștri și a societății în ansamblu. Am acționat rapid pentru a ne asigura că propria noastră afacere continuă să funcționeze cu forță maximă în condițiile excepționale, fiind în același timp în măsură să ne sprijinim pe deplin clienții și societatea în ansamblul său. Această situație nouă creată de pandemie ne-a testat continuitatea afacerii, tehnologia, sistemele, instrumentele digitale, capacitatea și performanța rețelei, spiritul echipei Vodafone, un test pe care, sunt mândră să o spun, l-am trecut cu succes.

Cele mai importante lecții

Mai ales primele luni ale crizei ne-au învățat despre agilitate și rezistență, cum să acționăm rapid și într-un mod inteligent și cum să luăm deciziile corecte, la momentul potrivit. Agilitatea și flexibilitatea de adaptare la noul context au făcut o diferență uriașă în capacitatea noastră de a face față impredictibilității și presiunii din jurul nostru. Și vor continua să facă diferența pe măsură ce mergem mai departe și încercăm să ne proiectăm viitorul.

Poate una dintre cele mai mari lecții învățate este lecția de solidaritate, de eforturi comune pentru a sprijini comunitatea atunci când contează cel mai mult.

Cred că aceste timpuri au fost și un moment al adevărului, atât la nivel individual, cât și la nivel de mediu de business, revelând pe cine putem conta cu adevărat, care ne sunt sursele de sprijin, orice s-ar întâmpla. În acest moment al adevărului, întreaga echipă Vodafone a arătat că este un partener cu adevărat, nu doar pentru clienții săi, ci și pentru întreaga societate.

Prestația autorităților

Cred că autoritățile au acționat extrem de rapid la izbucnirea pandemiei și, cel puțin în faza inițială, măsurile pe care le-au luat au fost eficiente, reușind să limiteze impactul pandemiei.

În ceea ce privește măsurile economice pentru susținerea mediului de afaceri în contextul dificil și neașteptat creat de această criză medicală, aceasta este o sarcină dificilă pentru toate guvernele, din întreaga lume.

Pe măsură ce începem să reconstruim societatea și să facem planuri și strategii pentru redresarea economică, avem o uriașă oportunitate de a construi o societate și o economie mai bune, mai echitabile și mai reziliente.

Putem modela redresarea economică într-un mod care să asigure o schimbare durabilă, de impact. Planul de reconstrucție al UE și fondurile de redresare prezintă o oportunitate istorică de a contribui la această transformare.

Strategia de business pentru 2021

În ciuda contextului imprevizibil și cu multe provocări cu care ne confruntăm cu toții, ne menținem prioritățile strategice și ne urmăm misiunea, de a conecta oamenii pentru un viitor mai bun, de a le îmbogăți viața cu ajutorul tehnologiei și al serviciilor de comunicații, de a contribui la construirea unei societăți mai incluzive cu șanse egale pentru toți și la dezvoltarea digitală a României.

Vodafone este aici pentru a sprijini digitalizarea țării, putem fi un partener de încredere în această călătorie și aceasta este una dintre prioritățile noastre strategice și pentru anul viitor.

Provocări în 2021

2021 va fi, cel mai probabil, un an cu multe provocări, când vom simți impactul pandemiei asupra economiei globale.

Cred că modul în care folosim oportunitatea de reconstrucție și redresare pentru a construi economii mai puternice, companii și societăți mai reziliente va fi decisiv pentru crearea unui viitor mai bun și durabil.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii