FacebookTwitterLinkedIn

Fulga Dinu, Country Manager Operations IMMOFINANZ România

Evoluția companiei în 2018

În acest an, IMMOFINANZ şi-a consolidat poziţia ca unul dintre principalii jucători de pe piaţa de real estate din România, prin extinderea şi îmbunătăţirea portofoliului nostru de brand-uri internaţionale: myhive pentru birouri, VIVO! pentru centrele comerciale și STOP SHOP pentru parcurile de retail.

Brand-urile noastre reprezintă promisiunea oferirii serviciilor de calitate tuturor chiriașilor, clienților și angajaților acestora, fapt confirmat de feedback-ul foarte bun pe care îl primim din partea chiriaşilor noştri. Investim constant în calitatea portofoliului nostru şi în consolidarea acestor trei brand-uri şi a serviciilor oferite. Avem deja trei clădiri de birouri myhive în Bucureşti şi intenţionăm să demarăm procesul de rebranding pentru alte spaţii de birouri.

Evoluția domeniului în 2018

Nu numai că am atras noi chiriaşi în clădirile aflate în proprietatea noastră, dar observ cu plăcere că mulţi dintre actualii noştri chiriaşi trec printr-o perioadă de dezvoltare a afacerii lor, ceea ce duce la creşterea numărului de angajaţi şi a nevoii de spaţiu suplimentar în clădirile noastre. Pe de altă parte, chiriaşii noştri beneficiază la maximum de investiţiile noastre în clădiri şi servicii, acest lucru ajutându-i să se concentreze exclusiv pe dezvoltarea afacerii.

Lucruri bune în România în 2018

Creşterea economică recentă face ca România să fie un mediu favorabil investițiilor străine, prezentând interes pentru companiile internaţionale pentru a intra pe piaţa românească. Acest lucru este deja evident în creșterea cererii de proprietăți comerciale premium, în special în domeniul de office și retail. Chiriaşii sunt interesaţi de spaţii de birouri care sunt mai mult decât simple locuri de muncă. Aceasta este viziunea-cheie a IMMOFINANZ, iar noi depunem toate eforturile pentru a ne asigura că proprietățile noastre existente și viitoare sunt concepute pentru a satisface nevoile aflate în continuă evoluție, ale chiriașilor. Prin lansarea noului concept de birouri, myhive, ne bucurăm deja de o reacție foarte bună din partea chiriașilor noștri.

Agenda României în 2019

Stabilitatea politică, socială şi fiscală reprezintă puncte de referință pentru evoluția noastră ca națiune, nu doar acum, dar şi în anii care urmează. Pe întreg teritoriul României şi în interiorul oraşelor sale, o infrastructură modernă şi eficientă este esenţială pentru creşterea economică viitoare şi pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii.

Strategia companiei pentru 2019

România este una din piețele de referință ale IMMOFINANZ, iar noi suntem un investitor pe termen lung în țară. Vom continua să investim în proprietățile noastre pentru a le menține la cele mai înalte standarde în domeniu. Urmărim să introducem conceptul myhive și în alte clădiri și lucrăm la extinderea rețelei noastre naționale de retail, prin introducerea parcurilor de retail STOP SHOP în România.