Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Servicii financiare |
|

Lecții pentru 2019 – Florin Godean (Adecco): „Din perspectiva resurselor umane am observat o maturizare a pieței, ceea ce din punct de vedere al businessului este un lucru bun”

Le-am solicitat unora dintre cei mai importanți manageri, antreprenori și bancheri să evalueze din punctul de vedere al afacerilor (dar nu numai) anul 2018 și, mai ales, să privească spre viitor, prin prisma lecţiilor pe care le-au învăţat.
115 dosar Florin Godean

Florin Godean, Country Manager Adecco România

Evoluția companiei în 2018

Transformare. Portofoliul de clienți s-a schimbat și serviciile s-au diversificat ducând la o creștere a profitabilității peste prognozele de la începutul anului.

 

Lucruri bune în România în 2018

Din perspectiva resurselor umane am observat o maturizare a pieței, ceea ce din punct de vedere al businessului este un lucru bun. Criza de resurse umane are și conotații pozitive în special pentru acele firme ale căror management a prevăzut această criză și au luat din timp măsuri adecvate pentru a fi performante și în această etapă a evoluției economice.

 

Cum v-au influențat deciziile Guvernului?

În foarte mare măsură atât pozitiv cât și negativ. Pozitiv, în special prin creșterea salariului și negativ, prin creșterea volumului de muncă în zona de administrare personal.

 

Agenda României în 2019

În primul rând recâștigarea încrederii în instituțiile statului.

 

Strategia companiei pentru 2019

Transformare, perfomanță și inovație.

 

Provocările globale ale lui 2019

Populismul.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii