Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Lecții pentru 2019 – Dragoș Anastasiu (Eurolines): “Modul în care autoritățile au înțeles să legifereze domeniul fără a ține cont de problemele fundamentale ale sectorului a fost și este extrem de neplăcut”

Le-am solicitat unora dintre cei mai importanți manageri, antreprenori și bancheri să evalueze din punctul de vedere al afacerilor (dar nu numai) anul 2018 și, mai ales, să privească spre viitor, prin prisma lecţiilor pe care le-au învăţat.
095 dosar Dragos Anastasiu

Dragoș Anastasiu, președinte Eurolines

Evoluția companiei în 2018

Din punct de vedere al dezvoltării și al vânzărilor a fost un an bun, peste rezultatele planificate.

 

Evenimente în 2018

Modul în care autoritățile au înțeles să legifereze domeniul fără a ține cont de problemele fundamentale ale sectorului a fost și este extrem de neplăcut. Acordarea voucherelor de vacanță în zona bugetară și reducerea TVA la hotelieri de la 9% la 5% au fost surprizele plăcute.

 

Lucruri bune în România în 2018

Implicarea mai activă a societății civile în viața publică, creșterea consumului ( probabil nesustenabilă ) și voucherele de vacanță.

 

Cum v-au influențat deciziile Guvernului?

Au influențat și influențează permanent. Lipsa de legislație corectă pentru promovarea imaginii României turistice, lipsa mecanismelor de garantare necesare pentru protecția corectă a clienților/ turiștilor și birocrația excesivă și inutilă ne fac viață grea.

 

Agenda României în 2019

Normalizarea societății românești (încredere reciprocă, respect, profesionalizare ), schimbarea clasei politice și preocupări legate de forță de muncă (educație, repatriere diaspora etc.)

 

Strategia companiei pentru 2019

Digitalizare și prezența masivă în online, creșterea productivității, brand puternic de angajator pentru colaboratori fericiți.

 

Provocările globale ale lui 2019

Relația USA-Europa, migrație, digitalizare.

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii