Cautare
, Staff

Lecții pentru 2018 |
|

Lecții pentru 2018: Anna Grzelonska, CEO NN Asigurări de Viață

I-am întrebat pe cei mai importanți manageri, antreprenori și bancheri care sunt rețetele lor pentru performanță. Aflați răspunsurile de la Anna Grzelonska, CEO NN Asigurări de Viață.
 aboneaza-te
108 Anna Grzelonska

Evoluția companiei în 2017

Consecventă. Performanțele NN în România au continuat evoluția pozitivă în toate liniile de business și pe toți principalii indicatori, compania înregistrând creșteri la nivelul portofoliului de clienți și ale vânzărilor de asigurări de sănătate și de pensii facultative, dar și îmbunătățirea experienței și satisfacției clienților.

 

Evoluția domeniului în 2017

La o privire de ansamblu asupra industriei și a evoluției acesteia în 2017, mă bucur să văd că segmentul asigurărilor de sănătate, deși încă relativ mic în România, a continuat să înregistreze creșteri importante. Privind în perspectivă, mi-aș dori să văd o accelerare a integrării proceselor digitale de vânzări în industria asigurărilor, astfel încât produsele și serviciile să devină mai accesibile clienților, iar experiența lor să fie continuu îmbunătățită.

 

Lucruri bune în România în 2017

Poate cel mai bun lucru pentru România în acest an este că a continuat să fie țara cu cea mai rapidă creștere economică a Europei. În același timp, România a continuat să-și extindă ecosistemul IT și tehnologic, care reprezintă un factor cheie pentru dezvoltarea viitoare a țării. În ceea ce privește cel de-al treilea lucru bun, în opinia mea, ar fi faptul că Simona Halep a devenit cea mai bună jucătoare de tenis din lume și primul jucător român de tenis feminin din România care a ocupat locul întâi în clasamentul ATP.

 

Cum v-au influențat deciziile Guvernului?

Într-o industrie sensibilă la contextual politic, orice intenție, plan sau chiar decizie luată de Guvern are cel mai probabil efect asupra companiilor din acea industrie. La fel ca alte companii din industrie, la NN, facem tot posibilul să ne aliniem cât mai ușor la schimbări.

 

Agenda României în 2018

În primul rând, asigurarea unui mediu economic și politic stabil și predictibil.

 

Strategia companiei pentru 2018

NN are o prezență puternică în România și o viziune clară pentru viitor. Anul acesta, am aniversat pe plan local 20 de ani de asigurări de viață, 10 ani de pensii private și un an de asigurări de sănătate. Pentru anul viitor, ne propunem să continuăm extinderea businessului de asigurări de viață, creșterea segmentului de asigurări de sănătate și digitalizarea operațiunilor.

 

Provocările globale ale lui 2018

Migrația și mișcările sociale sunt cea mai mare povocare, întrucât pot avea un impact semnificativ în viitorul unei națiuni.

Citiți aici mai multe LECȚII PENTRU 2018!

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii