Cautare
, Contributor

Social Media Coordinator

Evenimente |
|

Lecții de business la înălțime

Cea de-a treia serie de conferințe „Successful Me”, centrată în jurul antreprenoriatului, intraprenoriatului și inovației, a început pe 7 octombrie, la etajul 34 al SkyTower.
_DSC0385

Prima conferință din cea de-a treia serie a fost deschisă de către Ioana Marcu, Human Resources Director a Orange România. Cu peste cincisprezece ani de experiență în business, în cadrul mai multor companii, Ioana le-a împărtășit participanților „Successful Me” trei lecții înspirate din experiența sa atât profesională, cât și personală, ilustrându-le pe fiecare cu câte o poveste. Inspirată de o experiență personală recentă, ea i-a sfătuit pe participanți în primul rând să „facă bine, nu doar familiei și celor apropiați”, subliniind intensitatea satisfacției personale dintr-un astfel de moment. Cel de-al doilea sfat al său, „gândiți-vă la cum v-ați simțit, nu doar la ce ați realizat” a vizat tot satisfacția, însă, de această dată, cea profesională. Cea de-a treia lecție a fost centrată pe învățare. Ioana a subliniat importanța învățării, indiferent de mediul de lucru ales, explicând că fiecare este responsabil pentru dezvoltarea sa personală și că învățarea ar trebui să fie pentru viață, nu doar pentru carieră.

Cel de-al doilea speaker a fost Cristi Badea, co-fondator Mavenhut, care le-a povestit participanților „Successful Me” cum a ajuns să fondeze Mavenhut și să creeze Solitaire Arena, jucat de milioane de oameni la nivel global, arătând cum perseverența, asumarea riscurilor și construirea unei echipe puternice sunt ingredientele esențiale ale succesului.

Bogdan Georgescu, fondatorul Bookster, le-a explicat participanților că, deși se spune că „fericirea este ceva ce nu se atinge niciodată”, ea este realizabilă, cu condiția ca toate cele trei planuri în care poți fi fericit, carieră, familie și viața personală, să fie menținute în echilibru.

Tudor Cobâlaș, co-fondatorul XL Team, le-a povestit participanților „Successful Me” cum a ajuns antreprenor și ce a învățat din antreprenoriat. El le-a recomandat participanților să experimenteze, să încerce cât mai multe lucruri pentru a afla ce vor să facă cu adevărat, le-a explicat că doar prin muncă vor ajunge pe copertă și în lumina reflectoarelor, iar un al treilea element important este echilibrul dintre viața personală și cea profesională.

Prima conferință „Successful Me” a fost încheiată de Dragoș Bucurenci, Managing Partner, Khastalia, care a explicat că, „pentru el, antreprenor înseamnă să fie propriul șef”. Dragoș le-a explicat participanților că întotdeauna este mai bine să fii cunoscut pentru ce faci, povestind modul în care a reușit să transfere atenția acordată numelui său către numele asociației MaiMultVerde. „Eu am crezut întotdeauna că succesul este o combinație între merit și noroc”, a declarat el în final, recomandându-le participanților să își aducă mereu aminte că succesul nu este în totalitate meritul lor, fiindcă și contextul sau „norocul” au avut o contribuție.

Conferințele „Successful Me” sunt organizate la SkyTower, cu susținerea Orange România.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii