Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Telecom |
|

Lecții pentru 2016 – Ravinder Takkar, Vodafone România

I-am întrebat pe cei mai importanți manageri, antreprenori și bancheri care sunt rețetele lor pentru performanță în 2016. Aflați răspunsurile lui Ravinder Takkar, CEO Vodafone România.
 aboneaza-te
Ravinder Takkar

Lucruri bune în România în 2015

  • România beneficiază de o dezvoltare fantastică din punctul de vedere al utilizării și adoptării 4G, în rândul tuturor utilizatorilor. Mai mult decât atât, smartphone-urile devin tot mai populare, iar România a devenit lider european la capitolul vitezelor 4G, prin Vodafone România, potrivit unui studiu reprezentativ desfășurat de OpenSignal.

Evoluţia domeniului în 2015

  • Un aspect care ar putea fi îmbunătăţit este reprezentat de lipsa de previzibilitate și stabilitate la nivelul autorităţilor – am putea vedea o concentrare mai mare pentru a asigura un nivel egal în termeni de reglementare.
  • În zona pozitivă, utilizatorii din piaţa românească arată o adoptare puternică a celor mai recente tehnologii, lucru ce conduce la o creștere a ratei de penetrare a smartphone-urilor, precum și un avans susţinut al consumului de date. Am văzut tendinţele cu acurateţe în weekend-ul nostru inovator Supernet, când toţi utilizatorii serviciilor noastre, prepaid și postpaid, au beneficiat de Internet gratuit, în întreaga Românie, pentru două zile, și au bătut toate recordurile de trafic de date.

RAVINDER TAKKAR: PROFILUL CONSUMATORULUI SE SCHIMBĂ. PREȚUL NU MAI ESTE UN CRITERIU PRINCIPAL DE ALEGERE A SERVICIILOR

Evoluţia companiei în 2015

  • Inovaţie.

Vodafone România și-a lansat recent noul portofoliu de soluţii de business sub umbrela Industriei 4.0 și le oferă utilizatorilor servicii personalizate, ce variază de la Connected Cabinets, Digital Media Signage și supraveghere video, până la Managed Asset Tracking.

  • Vodafone este primul operator din România care „taie cablul” care era necesar până acum pentru acces la conţinutul disponibil în aplicaţia HBO Go.
  • Sâmbătă și duminică, 12 şi 13 septembrie, toţi utilizatorii Vodafone, abonaţi sau clienţi ai Cartelei Vodafone, au putut naviga gratuit pe internet, în întreaga ţară, fără nicio limitare. Vodafone a bătut recordurile de trafic de date, prin cea mai mare experienţă de internet gratuit și a sărbătorit cu succes un an de Supernet 4G.
  • ARPU mobil al Vodafone România a ajuns la 6,2 euro în ultimele trei luni încheiate la 30 septembrie 2015. Veniturile din servicii pentru trimestrul încheiat la 30 septembrie au atins 172,9 mil. euro, în creștere cu 4% faţă de aceeași perioadă a anului trecut, în termeni organici.

CITEȘTE AICI MAI MULTE LECȚII PENTRU 2016

Strategia companiei pentru 2016

  • Suntem multumiţi să spunem că strategia construită pe parcursul ultimului an va continua să reprezinte focusul nostru și în următoarea perioadă. Ne concentrăm în continuare pe utilizatorii individuali și pe clienţii serviciilor de business, precum și pe a oferi cea mai bună experinţă de utilizare.
  • Aceste lucruri înseamnă și o fundaţie puternică – reţeaua noastră, certificată pentru cele mai bune rezultate de voce și date dintre toţi operatorii mobili din România. De asemenea, continuăm să consolidăm toate componentele reţelei noastre și să dezvoltăm zonele 4G și 4G+.

Așteptări de la noul Guvern în 2016

  • Stabilitate – însemnând decizii pe termen lung, previzibilitate și politici bune – adecvate pe termen lung, cu efecte pozitive, ce setează cadrul competiţiei reale.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii