FacebookTwitterLinkedIn

Lucruri bune în România în 2015

Lupta înăsprită împotriva evaziunii fiscale a avut efecte pozitive, astfel încât cei certați cu legea au suportat consecințele acțiunilor lor. Totuși, această luptă trebuie să fie temperată și ținută sub control în așa fel încât să nu deturnăm contribuabilul de bună credință de la activitatea lui de bază, cea care este producătoare de valoare adăugată în economie.

Evoluția domeniului în 2015

Evenimentul pozitiv a fost rescrierea și republicarea Codului Fiscal.  Mai puțin plăcut a fost modificarea acestuia, fapt care a pus și pune în continuare sub semnul întrebării în ce măsură și când vom putea vorbi despre stabilitate fiscală.

CITEȘTE AICI MAI MULTE LECȚII PENTRU 2016

Evoluția companiei în 2015

Cuvântul care ar defini cel mai bine evoluția grupului nostru de firme este „Reinventarea”, ne-am păstrat poziția de leader, dar asta a presupus să ieșim din  zona de confort pe toate planurile (clienți, oameni, servicii) și să găsim noi forme de a face diferența în jurul nostru.

Strategia companiei pentru 2016

Strategia noastră va fi axată cu prioritate asupra oamenilor, în special în contextul tinerelor generații care au alt set de criterii în ceea ce privește motivația și performanța la locul de muncă. Inovația în tot ceea ce facem este, de asemenea, un punct important pe agenda noastră.  În plus, într-un mediu în care persistă abundența de informații și complexitatea tranzacțiilor, scopul nostru este să fim alături de clienții noștri, să îi ajutăm să surprindă esența și să beneficieze de evoluția tehnologiei.

Așteptări de la noul Guvern în 2016

În condițiile în care se prefigurează în proiectul de buget o alocare redusă a sumelor pentru proiecte de investiții ar trebui ca Guvernul să aibă ca prioritate anul viitor atragerea mai multor fonduri europene, dar și concentrarea pe câteva proiecte de infrastructură unde să facă progrese importante. În plus, este la fel de important să reziste tentației adoptării unor măsuri populiste prin prisma anului electoral 2016.