Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Sănătate |
|

Lecții pentru 2016 – Mihai Marcu, MedLife

I-am întrebat pe cei mai importanți manageri, antreprenori, și bancheri care sunt rețetele lor pentru performanță în 2016. Aflați răspunsurile lui Mihai Marcu, președinte MedLife.
Mihai Marcu

Lucuri bune în România în 2015

O comunicare bună a mediului de afaceri în interiorul său, o comunicare mult mai bună a mediului de afaceri cu guvernanţii, o mai bună promovare și înţelegere a capitalului autohton.

VEZI CARE SUNT SOLUȚIILE LUI MIHAI MARCU PENTRU CREȘTERE SUSTENABILĂ

Evoluţia domeniului în 2015

Negative au fost, ca de obicei, schimbările legislative, în special legislaţia secundară din domeniul medical, fonduri publice mai puţine pentru cel mai mare operator medical privat românesc și politici medicale publice de slabă calitate.

La „bune” aș pune Codul Fiscal și o situaţie extrem de favorabilă pentru MedLife în domeniile în care activăm, avem un culoar și cred că vom profita de el.

Evoluţia companiei în 2015

Peste așteptări, dar cu multe sinusoidale. Un start al consolidărilor, al achiziţiilor și o nouă lecţie de business. În urmă cu cinci ani, un grup financiar important ne spunea că, dacă nu vindem, vom fi depășiţi. Nu s-a întâmplat. Începe un nou ciclu economic, aceleași provocări, doar că acum jucăm pe teren propriu.

Strategia companiei pentru 2016

Achiziţii. Leadership. Excelenţă.

Așteptări de la noul Guvern în 2016

Mă bucur foarte mult de cifrele anunţate. Dacă (guvernanţii  – n. red.) reușesc să facă o creștere de 4% , fie și prin creșterea deficitelor bugetare, jos pălăria! În rest, dialog. Guvernanţii au nevoie de mediul de afaceri pentru a calibra economia și pentru a identifica oportunităţile acestei ţări.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii