Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

ForbesLife |
|

Împrumută şi citeşte!

Bookster este prima bibliotecă modernă pentru companiile din România, cu acces la cele mai bune volume din lume. Să vedem ce cărţi au împrumutat corporatiştii în 2015!
 aboneaza-te
bookster_shutterstock_194422358

La doi ani de la lansare, Bookster are în portofoliu 140 de firme și peste 20.000 de abonați, care au citit peste 350.000 de cărți, articole și studii de caz. Cărțile de dezvoltare personală și profesională au mare căutare la Bookster. Este firesc, pentru că angajații firmelor abonate la Bookster sunt preocupați de perfecționare. Anul trecut, cea mai citită carte de dezvoltare personală a fost „Cum îți vei măsura viața”, de Clayton M. Christensen, profesor la Harvard. A înregistrat 2.768 de împrumuturi.

VEZI AICI OPINIILE EDITORILOR ȘI DISTRIBUITORILOR DESPRE PIAȚA EDITORIALĂ DIN ROMÂNIA, ÎN ANUL 2015

bookster

La categoria autori români, top 10 cuprinde, printre altele, două cărți ale istoricului Neagu Djuvara, două volume ale regretatului Octavian Paler, romanul de dragoste „Fluturi” de Irina Binder și volumul de nuvele al lui Mircea Cărtărescu, „De ce iubim femeile”, un succes de librărie al anului 2008.

VEZI CARE AU FOST CELE MAI VÂNDUTE CĂRȚI ALE DISTRIBUITORILOR ÎN 2015

Topul cărților de beletristică, scrise de autori străini, este dominat de francezul Eric Emmanuel Schmitt, cu două titluri, „Oscar şi Tanti Roz” (3.755 de împrumuturi) și „Cea mai frumoasă carte din lume”. 

VEZI CĂRȚILE RECOMANDATE DE DAN C. MIHĂILESCU ÎN 2015

CEI MAI MEDIATIZAȚI ROMÂNI LA TÂRGUL GAUDEAMUS 2015

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii