Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

ImmofinanzVoice |
|

ImmofinanzVoice: myhive, clădirile de birouri 2.0

Pentru dezvoltatorii imobiliari, cea mai importantă provocare constă în a conștientiza că activitatea lor este mai puțin despre clădiri, cărămizi și mortar și mai mult despre servicii. 
IMMOFINANZ - myhive

Care este strategia IMMOFINANZ pentru 2017?

IMMOFINANZ are un angajament continuu, pe termen lung față de România, una dintre piețele principale ale grupului. Ca investitor „de cursă lungă”, căutăm, în primul rând, să investim în proprietățile existente, pentru a le menține la cele mai înalte standarde posibile, în orice moment. Extinderea portofoliului este, de asemenea, importantă, în linie cu creșterea cererii de pe piață, iar în prezent am ales să construim și nu să cumpărăm, întrucât această abordare ne oferă control deplin în toate etapele unui proiect. Cu toate acestea, analizăm în mod constant dinamica pieței și suntem gata să acționăm atunci când se invește oportunitatea potrivită.

Strategia noastră va continua să se concentreze pe sectoarele de retail și birouri. Astfel, în 2017, ne vom consolida brandul VIVO!, recent lansat în România, prin care proprietățile noastre de retail din țară au primit noi nume și identități vizuale: VIVO! Cluj-Napoca, VIVO! Constanța, VIVO! Pitești și VIVO! Baia Mare. Mai mult, vom continua să depunem eforturi pentru a ne menține portofoliul local de birouri la cele mai înalte standarde, fără a ne sfii să devenim, într-o anumită măsură, pionieri pentru piață.

Ce înseamnă din punctul dvs. de vedere biroul anului 2017?

Considerăm că spațiile de birouri trebuie amenajate luând în considerare în primul rând nevoile angajaților. Companiile au început să înțeleagă că un mediu de lucru modern, atent construit, poate reflecta valorile brandului, îmbunătățește starea de sănătate și productivitatea angajaților, stimulează inovația și colaborarea în cadrul echipelor. Clădirile de birouri au devenit o carte de vizită pentru business-ul clientului. Acestea creează valoare, ajută în procesul de recrutare, întăresc valorile brandului și oferă o garanție a sustenabilității.

Cea mai importantă provocare în acest sector constă în a conștientiza că activitatea noastră este mai puțin despre clădiri, cărămizi și mortar și mai mult despre servicii – o gamă completă de facilități, spații de lucru comune, clădiri eficiente din punct de vedere energetic, localizare ideală, beneficii suplimentare oferite de proprietar. Iar lansarea celui mai nou concept de birouri IMMOFINANZ în Romania – myhive – este cel mai bun exemplu.

De ce este diferit conceptul myhive pe piața de birouri din România?

Obiectivul nostru principal este de a oferi companiilor din România nu doar un spațiu de lucru modern, ci un mediu de viață. Centrele de business myhive sunt concepute ca destinații ultramoderne, în cadrul cărora elementele estetice ale construcției se îmbină perfect cu cele tehnice și funcționale. De la spațiile interioare ale birourilor, la holuri și zonele comune, designul elegant include finisaje și dotări premium, la care se adaugă o gamă completă de facilități moderne.

După implementarea cu succes a brandurilor de retail STOP SHOP și VIVO!, IMMOFINANZ continuă cu myhive, un nou brand și concept internațional pentru proprietățile sale de birouri, lansat în 2016.

Rețeaua myhive include în prezent 20 de clădiri de birouri (aflate în diferite stadii de implementare), din șase țări: Austria, Polonia, Ungaria, Cehia, România și Germania, dintre care cinci sunt clădiri de birouri clasa A din București.

Lansarea oficială myhive în România a fost marcată de finalizarea procesului de modernizare în cadrul myhive S-Park. Complexul de afaceri devine, astfel, un proiect myhive de referință, după renovarea completă a zonelor interioare comune, ce includ spații noi de relaxare și socializare, facilități și servicii noi. Zonele exterioare ale proprietății vor fi, de asemenea, modernizate, iar accentul va fi pus pe spații verzi și zone confortabile pentru fumat și socializare.

Birourile myhive se caracterizează prin atmosfera prietenoasă și dinamică specifică unui hotel, precum și printr-o infrastructură și servicii optime. Clădirile se disting printr-o atmosferă atrăgătoare și dinamică, personal atent, accesibilitate și numeroase servicii, precum magazine pentru nevoile cotidiene, birouri flexibile, zone de relaxare pentru chiriași și evenimente interesante. Iar un birou conceput și organizat în conformitate cu nevoile persoanelor care petrec acolo cel puțin opt ore pe zi poate face minuni în ceea ce privește satisfacția și productivitatea echipei.

Ce se întâmplă cu nivelul chiriilor din clădirile devenite myhive?

Acesta este un alt beneficiu pentru clienții noștri actuali sau potențiali – termenii contractuali nu se schimbă. Interesul IMMOFINANZ este acela de a investi pentru a adăuga noi facilități în incinta clădirilor noastre de birouri. Nivelul chiriilor practicat de noi este în linie cu reperele din piață și avem întotdeauna grijă să personalizăm ofertele în funcție de profilul și nevoile clienților noștri. În plus, un alt avantaj de care se bucură companiile care operează în clădirile IMMOFINANZ este nivelul service charge-ului – unul dintre cele mai scăzute, dacă nu cel mai scăzut, din piața locală.

Cinci caracteristici principale ale clădirilor myhive:

Elementele de design ale noului brand de birouri au fost concepute în concordanță cu sugestiile și ideile primite în urma unui sondaj realizat în rândul chiriașilor. Astfel, au fost dezvoltate cinci categorii principale, care vor caracteriza toate birourile myhive:

  • Atmosferă prietenoasă și dinamică: design atrăgător al zonelor interioare și exterioare, zonă de lobby primitoare, cu spații de relaxare pentru chiriași și vizitatori, spații verzi atrăgătoare cu zone de repaus, lumină caldă, pază asigurată de personal discret, arome plăcute și muzică de fundal, care creează un mediu relaxant.
  • Personal atent: personal de recepție prietenos care oferă sprijin activ, ajutor rapid oferit de tehnicienii prezenți la fața locului, administrarea proprietăților orientată spre clienți, garanția colaborării și asistenței flexibile din partea administratorului proprietății.
  • Infrastructură și servicii excelente: ofertă culinară bună și variată, într-o atmosferă atrăgătoare, magazine și servicii pentru nevoile cotidiene, săli de conferință și spații pentru evenimente flexibile, disponibile pentru închiriere, facilități pentru activități sportive, dotate cu dușuri. Chiriașii pot utiliza serviciile și infrastructura disponibile în toate locațiile myhive.
  • Locație ideală pentru socializare: zonele de lobby și exterioare atrăgătoare devin spații care facilitează comunicarea între chiriași. Cafenele deschise toată ziua și zone de relaxare speciale pentru chiriași sunt, de asemenea, disponibile.
  • Accesibilitate și mobilitate modernă: beneficiile includ conexiuni eficiente la rețeaua de transport public și shuttle bus, precum și alternative de car și bike sharing. myhive oferă, de asemenea, locuri de parcare sigure pentru bicicletele chiriașilor. Zonele de garaj sunt iluminate, semnalizate eficient și e-conectate.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii