Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

ForbesLife |
|

Humanitas se vinde bine la Humanitas

În librăriile Humanitas, vânzările au fost dominate în 2015, cum era de aşteptat, de cărţile apărute la Editura Humanitas.
humanitas_37442663

Pe primele 10 locuri ale topului de vânzări ale cărților semnate de autori români se află opt volume apărute la Editura Humanitas. Doar „Pas cu pas” (Editura Curtea Veche), de Klaus Iohannis, și romanul „Fluturi” (Editura For You), de Irina Binder, sunt titlurile „concurenței” care au avut succes pe „terenul” Humanitas.

VEZI AICI OPINIILE EDITORILOR ȘI DISTRIBUITORILOR DESPRE PIAȚA EDITORIALĂ DIN ROMÂNIA, ÎN ANUL 2015

VEZI CĂRȚILE RECOMANDATE DE DAN C. MIHĂILESCU ÎN 2015

humanitas

Scriitorul rus Evgheni Vodolazkin, cu romanul său de mare succes „Laur”, apărut în traducere la Editura Humanitas Fiction, a dominat vânzările anului 2015 pentru scriitori străini. Și acest top este dominat de Humanitas.

VEZI CARE AU FOST CELE MAI VÂNDUTE CĂRȚI ALE DISTRIBUITORILOR ÎN 2015

„Micul Prinț” (ediția softcover), de Antoine de Saint-Exupéry, editat de RAO, este singurul titlu care a „tulburat” supremația Humanitas.

CEI MAI MEDIATIZAȚI ROMÂNI LA TÂRGUL GAUDEAMUS 2015

Bogdan Baciu, coordonator vânzări & marketing Librăriile Humanitas, declară că întreaga piață de carte din România are de câștigat de pe urma reducerii TVA de la 9% la 5%:

„Există foarte puțini furnizori care au decis să păstreze prețurile nemodificate la raft, peste 99% din cărți ieftinindu-se în Librăriile Humanitas.”

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii