Cautare
, Contributor

Junior Reporter ForbesLife

ForbesLife |
|

Hans D. Krieger o poveste cu diamante de 300 de ani

Mai mult decât un renume la nivel internațional, brandul Hans D. Krieger este simbolul unei tradiții de peste 300 de ani în arta bijuteriilor, cu rădăcini în orașul Idar-Oberstein, unde a început povestea întregii familii, din iubire autentică pentru pietrele prețioase și pasiune pură pentru bijuteriile sofisticate.
Krieger-07015-Ringe-0978-1_RGB

Istoria impresionantă a brandului datează de la începutul anului 1720, când apar primele însemnări în registrele orașului Idar-Oberstein, cunoscut ca unul dintre cele mai importante din Germania în domeniul creației de bijuterii. Renumele locului se datorează în bună parte și familiei Hans D. Krieger, care își pune, de-a lungul timpului, amprenta pe universul producției de bijuterii din oraș și din întreaga țară.

Krieger-07015-Ringe-0989-1_RGBAnul 1935 regăsește brandul Hans D. Krieger concentrându-se exclusiv pe tăieturile în diamant, pentru ca în 1964 să înceapă să creeze, la cererea clienților, propriile bijuterii.

În zilele noastre, numele Hans D. Krieger este deja un brand prestigios și unul dintre cei mai importanți producători de bijuterii cu diamante și pietre prețioase din lume, cu o istorie și tradiție întinse de-a lungul a patru generații.

Krieger-07015-0032_RGB - KopiePrin tăietura fină, maeștrii brandului oferă pietrelor prețioase o strălucire aparte, datorită căreia bijuteriile Hans D. Krieger au devenit recunoscute la nivel internațional.

Secretul unor bijuterii de neuitat îl reprezintă, în primul rând, perfecțiunea tăieturii: cu cât este mai fină, cu atât generează o strălucire mai puternică.

Un ochi bine-format, decenii de experiență și cunoștințe, migală și rafinament, o pasiune mistuitoare și o iubire autentică pentru arta bijuteriilor fine, toate acestea fac din Hans D. Krieger un brand care își merită renumele pe podiumul producătorilor de bijuterii de înaltă clasă.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii