FacebookTwitterLinkedIn

O investiţie de peste 300.000 EUR, clinica Medicover Pipera este cea mai mare clinică multidisciplinară din zona Pipera, cu peste 25 de specialităţi medicale şi este dedicată tuturor clienţilor din zona Pipera.

“Medicover Pipera a fost prima clinică multidisciplinară din zona de birouri Pipera, deschisă încă din anul 2008. Pe parcursul acestor ani, am construit o relaţie strânsă cu clienţii noştri, ce a inclus monitorizarea stării de sănătate a tuturor angajaţilor prin controale periodice şi programe personalizate (Stress Management, Anti-smoking). De aceea am dorit să răspundem nevoilor clienţilor punând la dispoziţia lor un spaţiu modern, optimizat funcţional, cu toate specialităţile solicitate. De asemenea, noua locaţie va oferi acces la un centru de wellness si nutriţie, cu proceduri de kinetoterapie şi fizioterapie recomandate angajaţilor mai puţin activi” a menţionat Dr. Anca Păunescu, Manager Clinică Medicover Pipera, medic specialist Medicină Generală.

Clinica oferă acces la specialităţi precum: Boli infecţioase, Cardiologie, Chirurgie plastică, Dermatologie, Diabet şi boli de nutriţie, Endocrinologie, Epidemiologie, Gastroenterologie, Medicină generală, Medicină de familie, Medicină internă, Medicina muncii, Nefrologie, Neurologie, Obstetrică-Ginecologie, Oftalmologie, ORL, Ortopedie, Psihiatrie, Psihologie, Radiologie, Reumatologie, Somnologie, Stomatologie, Urologie, fiind, de asemenea, acreditată şi pentru vaccinări internaţionale.

În anul 2014, până în luna iulie, Grupul Medicover a realizat noi tranzacţii imobiliare pentru suprafeţe de peste 4.000 mp, ce includ clinica Medicover Victoriei, noul sediu administrativ Medicover (Str. Modrogan nr. 20) şi cea mai recentă tranzacţie – noua locaţie din Str. George Constantinescu nr. 2C a clinicii Medicover Pipera.

Citiți textele integrale în ediția tipărită a revistei, dar și în variantă digitală a revistei din webviewer sau în aplicația de iPad a Forbes România