Cautare
, Contributor

Telecom |
|

Giovanni Dalla-Vedova, Ericsson: Posibilitățile de dezvoltare în tehnologie sunt nelimitate

Inovația are un rol extrem de important în evoluția industriilor și a fiecărei companii în parte. Citiți în continuare cum văd cei mai importanți antreprenori și directori de companii prezente în România acest rol al inovației și cum se implică ei în implementarea procesului de inovație.
Giovanni Dalla-Vedova, Country Manager Ericsson Romania and Ericsson Hea...

Giovanni Dalla-Vedova, Country Manager Ericsson Romania

1. SPRIJIN PENTRU INOVAȚIE

Credem cu tărie că inovația este, mai mult decât altceva, un mod de gândire. La Ericsson, facem orice ne stă în putere pentru a crea condițiile ideale pentru a încuraja acest mod de gândire. Ne dorim să încurajăm inovația prin colaborarea cu universitățile, startup-urile, clienții noștri și cu sectorul public, astfel încât să putem dezvolta împreună noi soluții, servicii și modele de business în beneficiul tuturor.

VEZI AICI RĂSPUNSURILE CELOR MAI IMPORTANȚI ANTREPRENORI ȘI DIRECTORI DE COMPANII DIN ROMÂNIA

2. NEVOIA DE INOVAȚIE

În acest moment, tehnologia este un mediu provocator și interesant, deoarece posibilitățile de dezvoltare sunt nelimitate, fiecare dintre acestea contribuind la modelarea viitorului nostru. Într-o lume a vitezei, provocarea este să-ți depășești constant limitele și să creezi soluții noi nu doar pentru industria telecom, cât și pentru domenii ca transporturile, utilitățile sau TV și media.

3. EVOLUȚIA INDUSTRIEI

Tehnologia se află la baza multor evoluții industriale din ultimii ani și este soluția spre care se îndreaptă companiile din toate domeniile pentru a continua să se dezvolte într-un mediu de afaceri din ce în ce mai competitiv. De exemplu, în următorii ani, se estimează că traficul de date mobile va crește exponențial odată cu nevoia consumatorilor de a reda din ce în ce mai mult conținut media pe smartphone-urile lor. Pentru a ține pasul, furnizorii de telecomunicații, mass-media și televiziune vor avea nevoie de soluții diferite și personalizate, care vor trebui să vină și vor veni, fără îndoială, din industria noastră. Ericsson a fost prima companie care a demonstrat tehnologia LTE și a implementat această tehnologie pentru a sprijini primele rețele comerciale 4G din lume. Cu peste 118.000 de profesioniști în peste 180 de țări (dintre care 25.700 în departamentele de cercetare și dezvoltare) conducem procesul de dezvoltare al tehnologiei 5G, următoarea generație de rețele de telefonie mobilă și facem progrese în elaborarea standardelor relevante.

De-a lungul timpului, ne-am gândit investițiile în inovare și am dezvoltat divizii puternice de cercetare și dezvoltare. Numai anul trecut, am investit 3,8 miliarde de euro în cercetare și dezvoltare, adăugând la o investiție totală de 17,9 miliarde de euro în ultimii cinci ani.

4. ROLUL EȘECULUI

S-ar putea spune că eșecul este o parte importantă a procesului de inovare, deoarece putem învăța din greșeli pentru a crește și a fi motivați să avem succes. Rafinarea și revizuirea ideilor și soluțiilor a fost întotdeauna parte din procesul de inovare, cu atât mai mult dacă sunt idei disruptive, deoarece este întotdeauna nevoie de o perioadă de stabilizare pentru a aduce inovații pe piață. Ceea ce este important este folosirea creativității pentru a aduce inovația pe piață într-un mod structurat.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii