FacebookTwitterLinkedIn

Performanță de business în 2015:

Să fie precauți și moderați când își fac bugetul pentru 2015. Dacă țin cont de asta, nu riscă să fie dezamăgiți.

A doua recomandare privește tehnologia și felul în care aceasta ne influențează viața. Este foarte important să ne uităm la ce soluții tehnologice există pentru ca businessul nostru să fie mai eficient. S-ar putea ca unora să nu le placă acest lucru pentru că tehnologia reduce numărul locurilor de muncă. Cu toate acestea, felul în care ne raportăm la tehnologie va face diferența între o companie bună și una extraordinară.

Și un comentariu care privește și industria de advertising: dat fiind că multe companii și-au integrat deja operațiunile, consolidarea și eficientizarea vor fi esențiale. Deși pare evident, aș vrea să subliniez cât de important este pentru o companie să aibă echipa potrivită cu abilitățile potrivite și care poate livra cele mai bune soluții. Decizia de a păstra o echipă și un model de business ineficient nu ar face decât să reducă performanțele oricărei companii.

Finanțe personale:

Cel mai bun sfat este să îmi fac întotdeauna planuri pe termen lung. Mulți se gândesc la ce vor face anul viitor și la investițiile pe care le vor face anul viitor. Când eu îmi fac planuri, mă gândesc unde vreau să fiu peste 25 de ani și, pornind de la acel obiectiv, stabilesc pașii care trebuie urmați pentru a ajunge acolo.

Sfaturi pentru a fi mai bogat:

Celor care au foarte mulți bani, le-aș spune să se oprească un moment și să se gândească la cum era viața lor când nu aveau bani.

Privitor la oportunitățile de investiții, piețele din Statele Unite și Asia vor avea cea mai rapidă creștere, vorbind strict din punct de vedere financiar. Cât despre România, creșterea va fi una relativ bună în comparație cu media europeană, care, la rândul ei, însă, va fi destul de redusă.

Dacă vrem să fim mai bogați pe plan personal, sfatul meu este să sprijinim comunitățile și oamenii mai săraci decât noi, care au cu adevărat nevoie de ajutorul nostru.

Citiți răspunsurile celorlalți oameni de afaceri români